Persoonlijke kapperssoftware

Het samenwerken met salons en ondernemers helpt ons om de allerbeste software te creëren en te zorgen dat de digitale klantervaring perfect aansluit op de salon.

Haar& kappers

Ik zit al 30 jaar in het vak en je merkt dat de rol van software in het kappersvak, snel blijft veranderen. Waar het in het begin “not done” was om klanten niet persoonlijk via de telefoon een afspraak te laten maken, is het nu eigenlijk niet meer klantvriendelijk om klanten niet de mogelijkheid te geven om zelf online een afspraak in te plannen.

Lees meer

Haagsche Kopjes

“We merkten dat telefonische afspraken steeds meer ten kosten gingen van de aandacht voor onze klanten” — Barbera Sterk, eigenaresse Haagsche Kopjes Salon met ondernemers. …

Lees meer

D01 Salons

We zijn hard gegroeid de afgelopen tijd. We zijn al tijden op zoek naar de balans tussen het zijn van een kleine boutique salon, maar toch een grootse eigen identiteit, qua uitstraling en qua communicatie middelen. Wat wij vooral belangrijk vinden is dat wij, ook online, een eigen stijl en eigen ‘tone of voice’ houden.

Lees meer

Studio Fergezichten

“Via Whatsapp automatisch boekingen kunnen verwerken, is iets waar ik heel erg in geloof.” – Ferry, eigenaar studio Fergezichten Meet Ferry! Ferry is de eigenaar …

Lees meer

Aimy is de snelst groeiende salon software. Start gratis en ontdek zelf waarom

Aimy is bekend van

Scroll naar top