Haar& Kappers salon in Hilversum

Klantcase

Haar& Kappers

1

Medewerker

30

Aantal jaar ervaring

2020

Bestaan sinds

5

Sterren op Google

Het ontstaan van Haar& Kappers

Ruim dertig jaar geleden zette ik mijn eerste stappen in het kappersvak. Met ervaring opgedaan bij diverse salons en tijdens uiteenlopende fashion events, bouwde ik een sterke basis in het kappersvak. Twintig jaar lang bracht ik door als senior hairstylist bij Gerard Vos kappers, waar ik mijn passie voor haar tot uiting bracht. Toen deze onderneming stopte, zag ik mijn kans om mijn eigen salon te openen.

Vier jaar geleden was het dan zover – na dertig jaar ervaring op te hebben gedaan, besloot ik de sprong te wagen en mijn eigen salon te beginnen. Haar& Kappers werd geboren. De naam heb ik bedacht als een verbastering van “haren”. De salon is gelegen op een gunstige locatie in het hart van Hilversum, op slechts twee minuten loopafstand van het station.

Eigenaar Michael van Haar& Kappers

Het is erg fijn om nu onafhankelijk te zijn en mijn tijd naar eigen inzicht in te vullen, en daarbij speelt Aimy een essentiële rol. Ik heb Aimy helemaal ingericht naar eigen inzicht en behoeften, zodat mijn agenda optimaal gevuld wordt. Een ander pluspunt is dat de rekening snel en handig wordt opgemaakt en ook communiceert met mijn pinautomaat. 

Haar& Kappers salon in Hilversum

Als zelfstandige is het erg fijn dat mijn klanten inmiddels gewend zijn om zelf hun afspraken in te plannen. Dit voorkomt dat ik gestoord wordt door de telefoon en stelt mij in staat om volledig gefocust mijn aandacht aan mijn klanten te besteden. Het gemak waarmee Aimy de rekeningen genereert en communiceert met mijn pinautomaat is een ware zegen in mijn dagelijkse werkzaamheden.

Eigenaar Michael van Haar& Kappers

‘Een ieder die op zoek is naar een fijn salon software kan ik Aimy van harte aanbevelen!’

– Michael | Haar& Kappers