New Silhouette | Kapper | salon software Aimy

Klantcase

New Silhouette

1

Salon

17

Jaar ervaring

7

Medewerkers

5

Sterren op Google

Marieke Beekhuijzen is de eigenaresse van New Silhouette en is 17 jaar geleden begonnen met haar eigen salon aan huis; toen nog Kapsalon Hij-Zij. Al snel ontdekte ze haar passie voor het opleiden van leerlingen en werkte altijd nauw samen met hen. Deze samenwerking leidde tot een succes, want het resulterend in een topper die bleef hangen, voor groei zorgde en nu al 12,5 jaar in dienst is.

Na 7 jaar aan huis te hebben gewerkt, was het tijd voor de volgende stap en werd een echt pand een feit. Ook hier hebben we 7 mooie jaren meegemaakt en gegroeid naar een team van vier. Helaas, na de tweede lockdown, moesten we noodgedwongen verhuizen omdat de eigenaar van het pand andere plannen had. Dat was even slikken voor ons, maar uiteindelijk heeft deze ervaring bijzonder positief uitgepakt. We vonden een prachtig pand in Molenhoek, slechts 2 km verderop van onze vorige salon, en breidden uit van 50 m² naar 180 m²! Deze ruimte bood niet alleen meer comfort maar ook nieuwe kansen voor verdere groei. En dat is zeker gelukt. Sinds 1 september zijn we uitgebreid naar zeven getalenteerde medewerksters.

New Silhouette | Kapper | salon software

De naam New Silhouette heeft Marieke zelf bedacht en is tot stand gekomen nadat ze vanuit huis naar het eerste pand ging. De klanten gaan met een nieuwe coupe, dus een nieuw silhouet naar huis. Marieke heeft er bewust voor gekozen om niet haar eigen naam erin te verwerken, omdat ze erin gelooft dat deze groei niet mogelijk is geweest zonder haar meiden. ‘We doen het samen. Als team!’

Ons onderscheidend vermogen is dat we, naast dat we vaktechnisch goed werk leveren, hospitality heel belangrijk vinden. Gastvrijheid, aandacht voor de klant en vooral jezelf kunnen zijn. Klanten vinden de sfeer in onze salon erg prettig. Er staat een grote bank, waar klanten kunnen wachten om zo een huiskamergevoel te geven. Een flinke dosis humor en op zijn tijd een goed gesprek maakt het voor een klant een fijne belevenis.

New Silhouette | Kapper | salon software Aimy

De overstap naar digitalisatie was voor ons best nieuw! Zelf vond ik een papieren agenda vooral erg handig. Echter, sinds we met Aimy werken, heb ik veel meer (financieel) overzicht. De mogelijkheid om inzicht te krijgen in wie wat omzet, de handige quickscan, nauwkeurige vakantiedagenregistratie, dat klanten een mail bevestiging en herinnering krijgen, maken het online boekingssysteem van Aimy bijzonder waardevol. Het werken met Aimy maakt de salon nog professioneler.

Marieke - new silhouette

‘Als iets niet duidelijk is, kunnen we altijd vrij direct terecht met onze vragen. We worden altijd vriendelijk en open geholpen. De online agenda, overzichtelijke kasopmaak en de inzichtelijke rapportages, zijn voor zowel mij als de accountant onmisbaar voor een vlotte en efficiënte bedrijfsvoering. We zouden helemaal niet meer zonder Aimy kunnen!’

– Marieke | New Silhouette