Hair junkies kapper ervaring salon software Aimy

Klantcase

Hair Junkies

5

Medewerkers

25

Aantal jaar ervaring

1992

Bestaan sinds

5

Sterren op Google

Het ontstaan van Hair Junkies

In 1992 heb ik een bestaande salon overgenomen. Jarenlang heb ik er alleen gewerkt, maar op een gegeven moment begon ik het plezier in het vak te verliezen. Toen ben ik gaan nadenken over wat ik het liefst doe, en kwam ik tot de conclusie dat ik het meest geniet van het kleuren van haar. Ik besloot me daarop te specialiseren en merkte dat het plezier terugkwam. De zaken gingen vervolgens zo goed dat ik meer personeel nodig had. Inmiddels werken we met een team van 5 man/vrouw.

Onze salon is gevestigd in Brunssum, Zuid-Limburg. In 2021 zijn we verhuisd naar een grotere locatie, en dat was ook het moment waarop we alles opnieuw zijn gaan rebranden, inclusief onze bedrijfsnaam. Dit werd uiteindelijk Hair Junkies. Waarom Hair Junkies? Nou, heel simpel … omdat wij verslaafd zijn aan ‘haar’. Maar het gaat verder dan dat; we zijn verslaafd aan het bezorgen van een goed gevoel bij onze klanten! Een positieve verslaving dus, en dat kan volgens ons nooit kwaad!

Hair junkies kapper

De samenwerking met Aimy is ronduit geweldig te noemen. Ze staan altijd open voor feedback en niets is hun te veel. Vooral het feit dat klanten zelf via de website een afspraak kunnen inplannen, heeft de grootste impact opgeleverd. We worden niet meer tijdens onze werkzaamheden gestoord door alle telefoontjes, waardoor we onze klanten de aandacht kunnen blijven geven die ze verdienen. Een functie waar we niet meer zonder kunnen, is (naast het online boeken) “plekje zoeken”. Dit bespaart ons enorm veel tijd omdat we niet door de hele agenda hoeven te bladeren.

hair junkies
Sascha van Hair junkies - eigenaar kapperszaak

‘In het verleden heb ik al met andere salon software gewerkt, maar telkens miste ik toch iets. De overstap naar de digitale planning van Aimy heeft onze salon dan ook zeer positief beïnvloed.’

– Sascha | Hair Junkies