8 Amsterdam Midtown haarsalon

Klantcase

8 Amsterdam

1

Salon

3

Medewerkers

2023

Geopend sinds

10

Jaren ervaring

Ik ben Cedric, mede-eigenaar van 8 Amsterdam. Samen met Gaby en Yentl runnen we de zaak als zelfstandige eigenaren. De naam “8 Amsterdam” staat voor geluk en oneindige mogelijkheden in de Chinese cultuur, wat onze visie weerspiegelt.

Met onze achtergrond in de kappersindustrie en het succesvolle businessmodel dat we hebben ontwikkeld tijdens onze gezamenlijke werkervaring in een salon, hebben we besloten onze eigen weg in te slaan. Dit leidde tot de oprichting van 8 Amsterdam, waar we sinds 17 oktober met enthousiasme onze deuren hebben geopend. Wat onze kapperszaak uniek maakt, is dat we met z’n drieën eigenaar zijn en een persoonlijke, gezellige sfeer willen creëren in Amsterdam. We willen het huiskamergevoel terugbrengen in de wereld van kappers.

kapper caby van 8 Amsterdam

Yentl staat bekend om haar uitzonderlijke kleurvaardigheden en vooral haar liefde voor blond haar. Aan de andere kant hebben we Gaby, onze “cut & color Queen”, die niet alleen uitblinkt in haar vaardigheden maar ook ervaren is als opleider voor verschillende scholen. En ik sta vooral bekend om mijn grote liefde voor het knippen van haar.

Grappig feitje: ik heb geen formele kappersopleiding gevolgd, maar ben intern opgeleid tot een volwaardige kapper. Ik begon relatief laat, op 23-jarige leeftijd. Oorspronkelijk deed ik modellenwerk en ontdekte ik dat ik het geweldig vond om mensen blij te maken en betrokken te zijn bij mode. Zodoende ben ik in het kappersvak gerold.

kapper van Woustraat

Samenwerken met Aimy heeft ons veel tijd bespaard

Mijn kennismaking met Aimy begon tijdens mijn vorige baan. Ik waardeer het team achter Aimy en ervaar het systeem als eenvoudig en gebruiksvriendelijk. De persoonlijke betrokkenheid van het Aimy-team was doorslaggevend voor onze samenwerking. Ze staan altijd klaar om te helpen als we ergens mee zitten. Voor het implementeren hoefde ik eigenlijk niets te doen. Alles werd startklaar gemaakt door het team van Aimy. Ik hoefde alleen op de knop te drukken en ik kon scannen en afrekenen.

Cedric 8 Amsterdam kapper

Samenwerken met Aimy heeft ons veel tijd bespaard, vooral bij het online boeken van klanten. Aangezien we geen receptionisten hebben, waarderen we het dat klanten eenvoudig zelf online afspraken kunnen maken.

– Cedric | 8 Amsterdam Midtown hairsalon

Aimy is de snelst groeiende salon software. Start gratis en ontdek zelf waarom.

Start gratis met Aimy
Ami kappers - meetaimy