Hair Plaza - klantcase

Klantcase

Hair Plaza

1

Salon

10

Medewerkers

1000

Afspraken per maand

10

Minder no-shows

Vier keer(!) werd Huub Eysink uitgeroepen tot beste kapper van Nederland. Als je hem vraagt wat de reden achter zijn succes is, is het volgens hem simpelweg het feit dat hij uniek durft te zijn en zichzelf altijd blijft uitdagen, “van stilstaan en hetzelfde doen, leer je niks”. Diezelfde positieve groei mindset is ook de drijfveer achter de succesvolle salon “Hair Plaza”, die hij samen met zijn vrouw Sharon opzette in Zwolle. Recent besloten ze hun twee vestigingen samen te voegen tot een prachtige nieuwe locatie in Zwolle. De voornaamste reden was om vooral weer meer focus te krijgen in plaats van verdeeld te zijn over twee vestigingen en daardoor een hechter team te creëren.

Positieve mindset als ondernemers

“Ook als ondernemers zijn we altijd bezig met morgen en de dag na morgen. We vinden het mooi om te zien dat onze medewerkers dat ook overnemen. We vinden het belangrijk dat onze medewerkers een positieve en creatieve mindset durven uit te dragen in de salon. Zij zijn de toekomst en dan moet je jezelf ook uit durven te dagen om samen met de klant het mooiste resultaat te halen. Een mooi voorbeeld is dat toen we overstapten naar Aimy, we bewust hebben gezegd dat de kleurkaarten niet mee mochten naar het nieuwe systeem. Op die manier trigger je iedereen om weer opnieuw naar de klant te kijken en een nieuwe kleur te creëren. Als je teveel terug blijft kijken naar wat je vorige keer hebt gedaan is dat funest voor je creativiteit.”

Huub Eysink

Hair Plaza staat voor creativiteit en kwaliteit. Dit beperkt zich niet alleen tot de salon. Ook digitaal moet het aansluiten. Omdat wij een uitgebreide lijst hebben van behandelingen, kwamen we met het idee om filters toe te passen, net zoals je ziet bij online shoppen. Op die manier creëren we samen met Aimy betere klantervaringen, omdat klanten makkelijker de juiste behandeling kunnen kiezen. Dat vinden we ook zo leuk aan het werken met Aimy. Dat je niet alleen in de salon, maar nu ook digitaal een sparringpartner hebt met dezelfde positieve mindset. Niks is te gek en dat geeft een enorme boost voor de toekomst.

– Huub Eysink | Hair Plaza

Aimy is de snelst groeiende salon software. Start gratis en ontdek zelf waarom.

Start gratis met Aimy
Ami kappers - meetaimy