The Hair Boutique - klantcase

Klantcase

The Hair Boutique

1

Salon

2

Medewerkers

400

Afspraken per maand

10

Minder no-shows

In december 2021 kwam de droom van de twee zusjes Mariëlle & Lindy uit. Na jarenlange ervaring als Master Stylists bij befaamde salons en het hebben van een eigen onderneming, openden ze samen hun eigen mooie salon in Medemblik: The Hair Boutique. Samen stonden ze te popelen om dit avontuur aan te gaan, om henzelf te ontwikkelen en hun carrière naar another level te tillen. En na een flinke verbouwing konden ze eind vorig jaar eindelijk hun deuren openen. Helaas was de pret niet van lange duur, want door de COVID-maatregelen moesten ze alweer snel hun deuren sluiten. Maar na het groene licht van afgelopen maand, lijkt 2022 dan toch echt hun jaar te worden!

Lindy & Marielle

We can’t wait to make you more pretty than you already are!

“Samen werken als zussen en daarmee het mooiste in onze klanten naar boven halen is wat we nu het liefste doen. Daarbij vinden we de diversiteit van verschillende klanten natuurlijk leuk, maar we onderscheiden ons vooral in het zetten van balayages en highlights. Wat we belangrijk vinden is de klantbeleving van een bezoek aan onze salon. We streven hierbij altijd naar hoge kwaliteit en daarnaast willen we dat de afspraak makkelijk toegankelijk is.”

Deze toegankelijkheid kun je dan ook goed terugzien in de uitstraling van de salon, waarbij een klant zich direct welkom en thuis voelt, maar gecombineerd met een stukje luxe die je ook terugvindt in de behandelingen. “Terwijl wij ons uiterste best doen om het mooiste in onze klanten naar boven te halen, kunnen zij wegdromen en ontspannen in onze massagestoelen. Maar naast de luxe in onze behandelingen en producten vinden we het ook belangrijk om te denken aan duurzaamheid. Niet alleen voor het milieu (we gebruiken alleen cruelty free products), maar juist ook voor de kwaliteit van het haar. Daarom maken wij alleen gebruik van producten die vrij zijn van parabenen en sulfaten.”

Lindy & Marielle

In de opstartfase van een nieuwe salon, moesten we natuurlijk op zoek naar een reserveringssysteem. Hierbij was het voor ons belangrijk dat het een overzichtelijk en gebruiksvriendelijke tool is, waarmee wij én onze klanten makkelijk kunnen werken. Al snel kwamen we via Kelly Derks (salon consultant) terecht bij Aimy. Wat ons vooral aansprak tijdens de online demo was de klantvriendelijkheid, behulpzaamheid en het totaalpakket wat het programma te bieden heeft. Al snel was de beslissing gemaakt om samen met Aimy aan de slag te gaan. Aimy is voor ons een goede match, omdat zij net als wij een jong bedrijf zijn, dat altijd up-to-date is en meegaat met de laatste ontwikkelingen.

– Mariëlle & Lindy | The Hair Boutique

Aimy is de snelst groeiende salon software. Start gratis en ontdek zelf waarom.

Start gratis met Aimy
Ami kappers - meetaimy