Riklis Karto - klantcase

Klantcase

Riklis Karto

2

Salon

2

Medewerkers

300

Afspraken per maand

10

Minder no-shows

Riklis Karto, een trendy herenkapper. Of, beter gezegd: hairarchitect. Voor deze jonge selfmade ondernemer is niks te gek, “dream big, impossible is nothing” is het motto waarin hij gelooft. Hij begon op zijn zestiende met het knippen van vrienden en kennissen en wist binnen no-time een exclusieve clientèle op te bouwen: voetbalsterren van FC Groningen komen graag bij Riklis langs voor een haircut. Intussen is zijn werk ook internationaal opgemerkt en wordt hij zo nu en dan zelfs door internationals ingevlogen voor een haircut over de grens.

Riklis Karto zit sinds 2019 met zijn kapperszaak gevestigd in een monumentaal pand in Groningen. Hier worden met oog voor detail, de laatste trends toegepast. Daarnaast fungeert de zaak ook als verkooppunt voor allerlei niche parfums. Alleen de allerbeste merken worden vanuit allerlei verschillende hoeken van over de hele wereld ingevlogen. Merken met welke hij in aanraking kwam door zijn contacten in de voetbalwereld.

Riklis Karto

Perfectionisme en ondernemerschap

“Ik ben een perfectionist. Alles wat ik doe wil ik perfect doen. Dat ligt mijn kracht, maar het is uiteraard ook een uitdaging, omdat je zelf betrokken bent bij alle kleine details. De salon heb ik inmiddels uitgebreid met exclusieve parfums, omdat dat goed aansluit bij het exclusieve karakter van onze salon. Deze worden steeds meer online verkocht via de webshop. Sinds kort hebben we Riklis Karto Parfum ook uitgebreid met abonnementen, waarbij klanten elke maand een andere niche geur ontvangen om uit te proberen, net zolang totdat ze hebben gevonden wat het allerbest bij hun past!”

Riklis Karto

Om de kwaliteit zowel online en offline te kunnen waarborgen in de salon is het dus belangrijk om met een goed softwareprogramma te werken dat, net als wij ook continu willen blijven ontwikkelen. Dat was ook de voornaamste reden om met Aimy te gaan samenwerken, omdat hun visie en digitale ervaring echt aansluit bij onze plannen en de toekomst. Ik zie nu al het grotere plaatje waarin mijn online business en de salon naadloos op elkaar aansluiten en waarbij ook de ervaring van de klanten naar een nog hoger niveau getild wordt.

– Riklis Karto

Aimy is de snelst groeiende salon software. Start gratis en ontdek zelf waarom.

Start gratis met Aimy
Ami kappers - meetaimy