Haeru Amsterdam - kapperszaak & beautysalon in 1

Klantcase

Haeru

7

Aantal jaar ervaring

2023

Sinds

3

Medewerkers

5

Sterren op Google

Wij zijn al jarenlang hairstylisten en delen inmiddels al 7 jaar dezelfde interesses en passie. Na jarenlang een stoel te hebben gehuurd bij andere kappers, kregen wij het idee om Haeru Amsterdam te starten. Als ondernemende geesten zijn wij niet bang om hard te werken.

Onze salon bevindt zich in Amsterdam Oostenburg, een nieuw en veelbelovend stukje Amsterdam. Haeru, wat ‘mooi zijn’ en ‘jezelf laten schitteren’ betekent, past perfect bij ons omdat we een beautyconcept zijn. Ons concept onderscheidt zich doordat wij zowel een kapper als een nagel/wenkbrauwsalon zijn, alles onder één dak. Veel vrouwen leiden een druk leven door moederschap, werk en sociale verplichtingen. Wij bieden de mogelijkheid om al deze zaken op dezelfde dag te kunnen regelen. Hoe fijn is het om je nagels of wenkbrauwen te laten doen terwijl de haarverf intrekt?

Haeru Amsterdam - kapperszaak & beautysalon in 1

De overstap naar Aimy heeft veel voor ons veranderd! Het heeft gezorgd voor rust, zowel voor ons als voor onze klanten. Geen overvloed aan berichten meer na het werk die nog moeten worden beantwoord. We zeiden tegen elkaar: ‘Wauw, dit hadden we zoveel eerder moeten doen’.

Haeru Amsterdam - kapperszaak & beautysalon in 1
Fleur & Inge eigenaren van Haeru in Amsterdam

‘We vinden Aimy heel prettig, omdat je eigenlijk alle tools hebt die je nodig hebt. Het online boekingssysteem en het automatiseren van de bevestigingsmail zijn twee tools die wij super belangrijk vinden en waar we nu niet meer zonder kunnen’.

– Fleur & Inge | Eigenaren Haeru