Frisor - klantcase

Klantcase

Frisør

1

Salon

2

Medewerkers

100

Afspraken per maand

10

Minder no-shows

Maaike en Brenda: de founders én stylistes van Frisør (een Scandinavische knipoog naar “Friseur”), een nieuwe aanwinst voor Bussum in het Gooi. Ze werkten al eens samen in een salon in Amersfoort en fantaseerden toe al over een eigen salon. Dit jaar mocht deze droom uitkomen en samen namen ze hun jarenlange (internationale) ervaring mee naar Frisør, waar ze dan ook eindelijk alles op hun eigen manier kunnen doen.

In het interieur van de salon vind je de Scandinavische invloeden terug, ze zorgen voor een rustige en huiselijke uitstraling. Het doel van Maaike en Brenda: een moment van ontspanning bieden, terwijl de klant geniet van de beste verzorging van het haar. Je moet bij Frisør kunnen relaxen en een moment van onthaasten kunnen pakken. Alles is authentiek, puur en met liefde uitgezocht en uitgevoerd.

De beste behandelingen voor de klant én voor de wereld

Bij Frisør staat vakmanschap, service, persoonlijke aandacht en kwaliteit on top of the list. Om ervoor te zorgen dat ze continu geïnspireerd blijven investeren ze veel in hun ontwikkeling. Mede hierdoor lukt het hen om niet alleen op uiterlijke kenmerken af te gaan, maar ook naar de persoonlijkheid van de klant te kijken. Hiernaast investeren ze graag in duurzame en natuurlijke producten voor de beste behandeling voor de klant én voor de wereld!

Bij een nieuwe salon hoort natuurlijk ook een nieuwe – maar vooral vernieuwende – software. In onze zoektocht kwamen we al snel uit bij Aimy. We willen met onze salon iets moois opbouwen voor de toekomst en met Aimy kunnen we goed meegroeien. Daarnaast staat de servicegerichtheid die Aimy ons biedt geheel in lijn met de service die wij ook altijd naar onze klanten geven.

– Maaike & Brenda | Frisør

Aimy is de snelst groeiende salon software. Start gratis en ontdek zelf waarom.

Start gratis met Aimy
Ami kappers - meetaimy