DELETE WAX

Klantcase

Delete waxing

19

salons

130

Wax angels

2011

Bestaan sinds

5

Sterren op Google

Aram Detmers en Patrick Moreu waren beiden in 2010 op zoek naar een idee voor een nieuw bedrijf. Op Beautynieuws viel het kwartje; hier werd aangekondigd dat een Aziatische keten wax salons in London ging openen. Het duo ontdekte al snel dat wax salons ook in Nederland een gat in de markt zouden kunnen zijn! Na 1 jaar conceptontwikkeling en het slagen van de test salon in Magna Plaza, was het in 2011 tijd voor de eerste salon. Inmiddels heeft Delete 19 locaties in Nederland en is het marktleider op het gebied van ontharing.

Wij doen waar we goed in zijn en dat is ontharen, niets meer en niets minder! Onze salons, onze medewerkers en onze producten zijn allemaal exclusief gericht op ontharen en met name op onze specialiteit: de Brazilian, voor zowel vrouwen als mannen. Door onze eigen speciale Delete-wax, de nieuwste technieken en de beste methoden zijn wij in staat om snel, comfortabel en zonder al te veel pijn te ontharen.

DELETE WAX

Sinds 2010 zijn wij ervan overtuigd dat digitalisering en het toevoegen van nieuwe functionaliteiten essentieel is voor het slagen in deze branche. Vanaf de start hebben wij veel energie en tijd geïnvesteerd in ons eigen systeem. In de loop der jaren is de markt van salon software enorm ontwikkeld en hebben we uiteindelijk gekozen voor een SAAS oplossing. Met Aimy hebben we een flexibele partner gevonden die een vergelijkbare drive wil ontwikkelen en ons voor de komende jaren gaat ondersteunen in het optimaliseren van onze digitale customer journey.

DELETE WAX - salon software Aimy
Delete waxing Amsterdam - online boekingssysteem Aimy

‘Het is erg fijn om een partner te hebben die snel bereikbaar is en goed met je meedenkt. We hebben samen verschillende functionaliteiten bedacht waarvan de referral codes, het digitale slot, de whatsapp flows en de nieuwe abonnementen veel impact hebben op onze digitale customer journey.’

– Thorsten Schmidt | Delete