Agga Yamma

Klantcase

Agga Yama

1

Salon

1

Medewerker

150

Afspraken per maand

9.0

Klanttevredenheid

Nick van Leent, een ervaren kapper met maar liefst 19 jaar ervaring in het vak, heeft een unieke reis in de beauty- en ontwerpwereld achter de rug. Zijn verhaal begon op de Grafische school, waar hij al snel ontdekte dat een carrière bij een grafisch ontwerpbureau niet was wat hij zocht. Nick verlangde naar meer vrijheid als creatieveling, en die vrijheid heeft hij inmiddels gevonden!

Inmiddels is Nick de trotse eigenaar van Agga Yama. Het is geen doorsnee salon, maar een unieke plek met een kapper, een ontwerpstudio en een werkplaats onder één dak. Bij Agga Yama draait alles om het mooi maken, of het nu gaat om prachtige kapsels, metalen kunstwerken of ontwerpen. Het is dé plek waar kunst, stijl en vakmanschap samenkomen.

Agga Yamma

Focussen waar ik goed op ben

Het is voor Nick van essentieel belang dat zijn klanten zich niet vergeten voelen, en daarom is hij enorm dankbaar voor de ondersteuning die Aimy biedt. Aimy beheert zijn agenda, zodat hij zich kan concentreren op wat hij het beste doet: het creëren van prachtige looks en ontwerpen voor zijn klanten.

Agga Yamma
Nick van Leent - klant van Meet Aimy

‘Voor mij is de match met Aimy perfect. Ik was het gewend om nog met een papieren agenda te werken, en nu boekt men alles zelf, wat zoveel werk bespaart! Aimy is financieel goed, toegankelijk en de reminder naar klanten zijn ideaal. Met vragen kan je ook altijd terecht. Je hebt echt contact met de kern van het bedrijf. Ik voel me echt connected en goed begrepen als kapper. Ik hou ervan.

Ik zou het werken met Aimy 100% aanraden!’

– Nick van Leent | Agga Yama

Aimy is de snelst groeiende salon software. Start gratis en ontdek zelf waarom.

Start gratis met Aimy
Ami kappers - meetaimy