Meer tijd voor creativiteit met Aimy

Aimy biedt vernieuwende slimme software, waarmee online afspraken 24/7 kunnen worden geboekt, de agenda up-to-date en inzichtelijk is, je beter aansluit op de nieuwe generatie klanten en de administratie in één klik is geregeld.

Innovatieve en betrouwbare software.

Aimy wil technologie toegankelijk maken voor elke kapper, zodat de digitale klantervaring een verlengstuk wordt van de ervaring in de salon zelf.

Sinds de oprichting in 2020 werkt Aimy met steeds meer kappers samen. Door deze nauwe samenwerking, kunnen wij blijven zorgen voor de beste digitale klantervaring.

Wij maken Aimy

Aan de slag! Om te zorgen dat jij elke dag gebruik kunt maken van Aimy, zijn wij elke dag keihard aan het werk. Gebruiksvriendelijkheid, innovatie en betrouwbaarheid staan voorop. Dat is het DNA van het team. Onze achtergrond is divers, we hebben veel ervaring en zin om elke dag onze klanten te verrassen en te helpen. 


Daan

Founder

Derk

Founder

Yubin

CTO

Karlijn

Head of product

Tania

Development

Floortje

Floortje

Customer succes

Socrates

Socrates

Development

Maryam

Development

Matt

Development

Aimy's Karakter

Innovatief

Wij geloven in altijd vooruit gaan. Aimy is gefocust op de toekomst, en blijft heruitvinden. Door deze innovatieve eigenschappen blijft Aimy in touch met haar klanten, en gaat ze mee met de trends van kapperssoftware. Ze blijft eigentijds.

Geordend

Met een gestructureerde mindset zorgt Aimy voor een overzichtelijke werkweek. Het is belangrijk dat alles georganiseerd en geordend is, zodat alle aandacht naar jouw belangrijkste taken kan gaan.

Betrouwbaar

Aimy is zorgzaam en geeft een vertrouwd gevoel. Ze gelooft in 100% inzet. Aimy staat altijd aan en zorgt ervoor dat jij nooit een afspraak mist.

Vrij

Aimy vindt het belangrijk dat je je vrij voelt en plezier uit je werkt haalt. Door verplichte taken slimmer in te richten, zorgt Aimy dat je meer vrijheid hebt om je werk uit te oefenen.

Door en voor kappers ontwikkeld

Aimy is ontwikkelt in nauwe samenwerking met de kappers, om te zorgen dat we met onze software dezelfde persoonlijke service kunnen bieden, die kappers hun klanten geven.

Aimy is bekend van

Scroll naar boven