Meer tijd voor creativiteit met Aimy

Aimy biedt vernieuwende slimme software, waarmee online afspraken 24/7 kunnen worden geboekt, de agenda up-to-date en inzichtelijk is, je beter aansluit op de nieuwe generatie klanten en de administratie in één klik is geregeld.

salon software aimy

Wij maken Aimy

Aan de slag! Om te zorgen dat jij elke dag gebruik kunt maken van Aimy, zijn wij elke dag keihard aan het werk. Gebruiksvriendelijkheid, innovatie en betrouwbaarheid staan voorop. Dat is het DNA van het team. Onze achtergrond is divers, we hebben veel ervaring en zin om elke dag onze klanten te verrassen en te helpen.

Daan

Founder

Derk

Founder

Yubin

CTO

Karlijn

Head of product

Tania

Development

Floortje

Customer Success

Socrates

Development

Maryam

Development

Matt

Development

Hannah

Customer Success

Kim - meetaimy

Kim

Development

Karima

Marketing

Jasper - UX design

Jasper

User experience

Olivier - meetaimy

Olivier

Customer succes FR

James Moller - medewerker bij meet aimy

James

Business Development

Youri developer bij Aimy

Youri

Development

Laura ambre rousseau

Laura

Customer Succes Manager

Ruud van Eijk

Ruud

Development

Iris UX designer

Iris

User Experience

Aimy’s karakter

Icoon Innovatief

Innovatief

Wij geloven in altijd vooruit gaan. Aimy is gefocust op de toekomst, en blijft heruitvinden. Door deze innovatieve eigenschappen blijft Aimy in touch met haar klanten, en gaat ze mee met de trends van kapperssoftware. Ze blijft eigentijds.

Icoon Betrouwbaar

Betrouwbaar

Aimy is zorgzaam en geeft een vertrouwd gevoel. Ze gelooft in 100% inzet. Aimy staat altijd aan en zorgt ervoor dat jij nooit een afspraak mist.

Icoon Geordend

Geordend

Met een gestructureerde mindset zorgt Aimy voor een overzichtelijke werkweek. Het is belangrijk dat alles georganiseerd en geordend is, zodat alle aandacht naar jouw belangrijkste taken kan gaan.

Icoon Vrij

Vrij

Aimy vindt het belangrijk dat je je vrij voelt en plezier uit je werkt haalt. Door verplichte taken slimmer in te richten, zorgt Aimy dat je meer vrijheid hebt om je werk uit te oefenen.

Ami kappers - meetaimy