vice versa kapper

Klantcase

Vice Versa

1

Salon

1

Medewerker

150

Afspraken per maand

5

Sterren op Google

We zijn begonnen als een thuiskapster met de naam Vice Versa uw thuiskapster in de regio Hoeksche Waard en reden door de hele Hoeksche Waard. Begin november in het jaar 2021 kwam de kapsalon binnen verzorgingstehuis Alerimus op mijn pad. Ik heb daar gekeken en over gesproken en ben in november 2021 gestopt met thuisknippen en vervolgens volledig gaan richten op mijn kapsalon binnen verzorgingstehuis Alerimus in het Zuid-Hollandse Numansdorp. Zowel bewoners van verzorgingstehuis Alerimus in Numansdorp (Hoeksche Waard) als mensen van buitenaf zijn welkom in mijn kapsalon. We hebben onze naam en logo daarom gewijzigd in Vice Versa uw kapster in de regio Hoeksche Waard.

De overgang naar een kapsalon binnen verzorgingstehuis Alerimus was niet zonder uitdagingen. Voor trouwe thuisklanten betekende het een verandering in hun gebruikelijke routine. Niet langer gingen wij naar hen toe, maar nu werden ze uitgenodigd om naar de kapsalon te komen. Dit onverwachte verschuiving in de bedrijfsdynamiek leidde tot het verlies van enkele klanten. Maar wat dit verhaal echt bijzonder maakt, is de overweldigende steun van de meeste klanten. Ondanks de nieuwe locatie, kozen velen ervoor om bij ons te blijven, wat getuigt van de sterke band en waardering die ze voor ons voelen. Het was een hartverwarmend moment om te zien hoe loyaliteit en vertrouwen de boventoon voerden. Daar zijn we erg blij mee!

vice versa kapper

De overstap naar digitalisatie

De overgang van thuiskapster naar een kapsalon bracht niet alleen fysieke veranderingen met zich mee, maar ook de behoefte aan geoptimaliseerde bedrijfsprocessen. In die zoektocht naar efficiƫntie en verbetering van de klantervaring maakten we oorspronkelijk gebruik van Salonized. Hoewel dit platform zeker zijn waarde had, ontbrak het ons aan een snellere en betere kassaservice. Daarom hebben we besloten om een verandering door te voeren. We zijn overgestapt naar Amy als boekingsplatform en hebben een extern kassasysteem in gebruik. We boeken direct vooruitgang die klanten als positief ervaren. Amy heeft zich bewezen als een waardevolle partner, niet alleen vanwege de kosteneffectiviteit, maar ook vanwege de service die we hebben ontvangen tijdens de overstap en bij al onze vragen en behoeften.

De samenwerking met Aimy

Met Aimy hebben we ontdekt wat het betekent om de ultieme partner in gemak en groei te hebben. Het systeem is niet alleen gebruiksvriendelijk, maar heeft zich ook snel bewezen als een waardevol hulpmiddel in onze dagelijkse operaties. Klanten hebben nu de vrijheid om met slechts enkele klikken eenvoudig afspraken online te maken, te wijzigen of zelfs te annuleren, wat de flexibiliteit voor onze (toekomstige) klanten vergroot. Aimy biedt ook de mogelijkheid om digitale facturen naar klanten te sturen en stelt klanten in staat om direct bij het boeken van een afspraak online te betalen. Dit betekent dat zowel wij als onze klanten profiteren van een snelle transactie ervaring. Niemand heeft namelijk nog omkijken naar openstaande facturen met deze handige methodes.

Het meest indrukwekkende is dat Aimy voortdurend in ontwikkeling is. Het team achter Amy luistert actief naar de behoeften en feedback van gebruikers, en dat is een ware troef voor Aimy. Het feit dat ze bereid zijn om te evolueren en functies toe te voegen die we missen, maakt Amy tot een ideale partner in onze groei.

Met Aimy aan onze zijde zijn we klaar voor de toekomst. De combinatie van gebruiksgemak en flexibiliteit maakt Amy een onmisbaar onderdeel van ons succesverhaal. We zijn verheugd om onze klanten de best mogelijke ervaring te bieden en met Aimy hebben we de perfecte tool om dat te bereiken. We willen Amy daar zeker voor bedanken! šŸ˜Š

Patricia eigenaar vice versa kapper

‘Met Aimy hebben we ontdekt wat het betekent om de ultieme partner in gemak en groei te hebben. Het systeem is niet alleen gebruiksvriendelijk, maar heeft zich ook snel bewezen als een waardevol hulpmiddel in onze dagelijkse operaties. Klanten hebben nu de vrijheid om met slechts enkele klikken eenvoudig afspraken online te maken, te wijzigen of zelfs te annuleren, wat de flexibiliteit voor onze (toekomstige) klanten vergroot.’

– Vice versa

Aimy is de snelst groeiende salon software. Start gratis en ontdek zelf waarom.

Start gratis met Aimy
Ami kappers - meetaimy