Beichies - klantcase

Klantcase

Beichies

1

Salon

2

Medewerkers

400

Afspraken per maand

10

Minder no-shows

Mandy en Kim; twee nichtjes uit Utrecht met een gedeelde passie voor het kappersvak. Samen runnen ze sinds 2016 een prachtige zaak in hun geliefde “Utereg”: Beichies, ofwel “met z’n tweeën”. Een typische buurtkapper is het – ondanks dat de locatie midden op de Oudegracht zich er prima voor zou lenen – zeker niet. Even langs hobbelen voor een knipbeurt zit er hier niet in. Door hun eigen succesformule hebben ze zelfs een klantenstop tot en met volgende zomer!

Met een grote portie creativiteit is hun doel om de identiteit van de klant tot uiting te laten komen in het kapsel. “Je bent zoals je haar” is waar zij voor staan en het is dus ook hun missie om de beste kapsels te creëren, die een weerspiegeling zullen zijn van de persoonlijkheid van de klant.

Kwaliteit in de salon begint achter de schermen

Niet alleen de klanten van Beichies kunnen van de creativiteit van deze twee meiden profiteren. Ook met Aimy deelden zij maar wat graag hun ideeën: “Als wij kwaliteit willen leveren in de salon, zullen de systemen ook van een bepaald niveau moeten zijn”. Met hun specifieke wensen en eisen voor de software hebben ze er samen aan bijgedragen dat de software van Aimy supersnel verbeterd kon worden.

beichies utrecht

Aimy is de perfecte aanvulling op onze salon. De reden dat we als nichtjes goed kunnen samenwerken is omdat we elkaar echt aanvullen. Het creatieve en zakelijke gedeelte is nu super goed geregeld en ook echt de kracht van onze salon. Wat we nog misten was iemand voor de digitale uitstraling. Met het team van Aimy kunnen we echt goed schakelen en voelt het alsof het plaatje nu compleet is.
Het was voor ons echt een eyeopener dat we onze ideeën kwijt kunnen, zonder dat dit moeilijk en lastig wordt gevonden. Nu krijgen we juist super veel energie terug en worden de ideeën alleen maar aangevuld en nog beter gemaakt. Hierdoor zien we onze ideeën terug in software updates en zien we dat Aimy ook voortdurend blijft verbeteren en ontwikkelen. Dat vinden we echt tof en geeft ook heel veel vertrouwen naar de toekomst toe.

– Mandy & Kim | Beichies

Aimy is de snelst groeiende salon software. Start gratis en ontdek zelf waarom.

Start gratis met Aimy
Ami kappers - meetaimy