barber Joyce kapperszaak

Klantcase

Barber Joyce

1

Salon

1

Medewerker

150

Afspraken per maand

5

Sterren op Google

Mijn naam is Joyce Kruithof, 33 jaar oud, getrouwd en moeder van 3 kinderen. De wereld van kappers en barbershops heeft me altijd gefascineerd. Mijn reis begon op 16-jarige leeftijd, toen ik voor het eerst de kapperswereld betrad. Op mijn 24e begon ik te werken in een barbershop, en daar voelde ik me pas echt thuis. Hier ontdekte ik mijn passie voor het werken met tondeuses en kreeg ik de bijnaam “Queen of Fades.

barber joyce aan het knippen

Een eigen ‘shed’ bouwen

Met de jarenlange ervaring die ik opdeed, begon ik na te denken over het starten van mijn eigen zaak. Klanten en collega-barbiers moedigden me aan, en ik werd zelfs benaderd door kappersmerken voor samenwerkingen. Het idee om voor mezelf te beginnen werd steeds aantrekkelijker. Ik wilde dat mijn klanten zouden zeggen: “Ik ben door Joyce geknipt,” met mijn eigen naam en mijn eigen bedrijf. Toen ik 30 werd, besloot ik de uitdaging aan te gaan.

 

Het oorspronkelijke plan was om mijn eigen pand te openen, maar toen kwam de COVID-19-pandemie. Met veel bedrijven die moesten sluiten, durfde ik niet meer in een eigen pand te investeren. Daarom ontstond het idee om een eigen “shed” in mijn tuin te bouwen: een plek waar mensen zich direct thuis voelen, met een fijne sfeer en natuurlijk een goed kapsel, allemaal terwijl ze van een kopje koffie genieten. Ondertussen ben ik ambassadeur voor Wahl tondeuses en werk ik met producten van het merk KapR en Depot.

barber joyce - kapper

Ik zocht naar een soort simpel “kinderlijk” systeem

Waar ik zelf helemaal niet goed in ben, is het bijhouden van alle afspraken met pen en papier. Ik was op zoek naar een eenvoudig online afsprakensysteem dat ook goed werkt voor een eenmanszaak. Ik regelde een boekhouder en via via kwam ik in contact met Aimy, waar ik een goede en duidelijke uitleg kreeg. Zelf ben ik totaal niet handig met al dat computerwerk. Dus ik zocht naar een soort simpel “kinderlijk” systeem waarbij ik wist wat ik moest doen, en dat is het, haha!

barber joyce eigenaar

‘Het is geweldig dat Aimy 24/7 bereikbaar is, en zelfs als je ergens niet uitkomt, lossen zij het voor je op. Ik ben er echt heel blij mee!’

– Joyce

Aimy is de snelst groeiende salon software. Start gratis en ontdek zelf waarom.

Start gratis met Aimy
Ami kappers - meetaimy