Ami kappers gebruikt software aimy

Klantcase

AMI kappers

106

Salons

719

Medewerkers

1969

Sinds

9

Klanttevredenheid

In 1969 opende Dini ter Avest in het centrum van Borculo een nieuwe salon: Haarmode Dini. Haar passie deelde ze niet alleen met haar klanten, maar ook met haar zoon Gerben ter Avest. Hij neemt in 1989 de salon over en opent daarnaast een tweede vestiging in Neede. Hij introduceert als allereerste het concept: “zonder afspraak”. Haarmode Dini was hierdoor de eerste kapper in Nederland waar je zo naar binnen kon lopen om geknipt of gekleurd te worden. Na de succesvolle opening van een tweede salon in Neede, breidt Gerben Haarmode Dini verder uit. In 1991 opent hij naast zijn salons in Borculo en Neede een nieuwe salon in Winterswijk. Na het openen van een vestiging in Vorden in 1993 start hij met een franchiseformule voor kappers onder de naam AMI Kappers. Vanaf dan heetten alle Haarmode Dini salons AMI Kappers.

In 50 jaar tijd is AMI Kappers uitgegroeid tot daar waar zij nu staat. Meer dan 100 vestigingen verspreid door heel Nederland, voornamelijk gevestigd in de regio Achterhoek en de regio Rotterdam.

ami kappers review aimy

Aimy heeft twee systemen in één

Hiervoor werkte AMI Kappers ook met een digitale planning. Wel werkte wij met twee losse systemen: één systeem voor de afsprakenmodule en één systeem voor de kassa. Aimy heeft twee systemen in één. Dit was wennen in het begin voor onze medewerkers. Maar door een goede samenwerking met Aimy, trainingsvideo’s en online kennissessies gaat dit steeds beter!

ami kappers salon software
ami kappers

‘De vooruitstrevendheid van Aimy sluit aan bij AMI Kappers. Aimy blijft continu door ontwikkelen en luistert naar onze wensen. Het is een mooie samenwerking waarbij we samen streven naar de beste software voor onze salons.’

– AMI kappers

Aimy is de snelst groeiende salon software. Start gratis en ontdek zelf waarom.

Start gratis met Aimy
Ami kappers - meetaimy