Prijzen

Bij Aimy zit je nergens aan vast en kun je vrijblijvend proberen.

Mijn salon heeft

medewerkers

Zorgeloos overstappen

We helpen je gratis op weg met onze uitgebreide overstapservice

Of je nu startende bent of al jaren salonsoftware gebruikt: Aimy zet alle gegevens voor je over en biedt onovertroffen support. Zo kun jij binnen no-time aan de slag.

Plan een demo
salon agenda

Veelgestelde vragen

Bij Aimy zit je nooit vast aan een contract. Het abonnement is maandelijks opzegbaar. Dit kan eenvoudig worden gedaan door het abonnement na inloggen te downgraden.

We hebben een speciale overstapservice. Informatie van het verleden en heden wordt overgenomen uit het bestaande systeem. Het gaat hier dan om afspraken, facturen, services, kleurkaarten en producten. Deze worden op een moment in het systeem geplaatst. Zo kan je meteen weer verder met je salon.

Het team van Aimy is 7 dagen per week tussen 8.00 – 20.00 beschikbaar. We zijn te bereiken via whatsapp, email en/of telefoon. We helpen je graag met elke vraag. Dit kan gaan over het instellen van bepaalde functionaliteiten, het abonnement of nieuwe leuke suggesties voor Aimy.

Whatsapp is heel envoudig te activeren. Op het moment dat je een abonnement hebt geselecteerd, kan je de Add on Whatsapp activeren. Vervolgens kan je naar instellingen >> notificaties gaan. Hier kan je alle type notificaties terug vinden. Door whatsapp aan te zetten voor een notificatie wordt whatsapp automatisch verstuurd.

Onze widget kan op elke type website worden geplaatst. De widget kan worden geactiveerd door een stukje code op jouw website te plaatsen. Veelal kan dit door het stukje code in de footer tag te plaatsen van je website. Het stukje code kan worden terug gevonden onder instellingen >> widget >> widget code en instellingen. Natuurlijk begrijpen we ook dat het plaatsen van het stukje code ingewikkeld kan zijn. Daarom helpt het team van Aimy graag bij het plaatsen van de code.

De eerste factuur ontvang je direct na aanmelden. Daarna ontvang je elke maand een factuur. De facturen worden per e-mail naar je verstuurd.

Om succesvol je account op te zetten raden we aan om eerst aan de slag te gaan met het aanmaken van werknemers, categorieen en services. Vervolgens kan je de beschikbaarheid van de werknemers invoeren. De agenda is dan ready om te gebruiken. Wil je ook producten verkopen? Dan kan je onder het tabje “producten” producten toevoegen. Deze zijn meteen beschikbaar in de kassa. Notificaties kunnen aangezet worden door bij instellingen en dan notificaties de berichten aan te zetten. Zo kan je succesvol met de software van start!

De informatie (data) wordt veilig opgeslagen op onze servers (gevestigd in Nederland). Klanten dienen bij het boeken akkoord te gaan met de voorwaarden en hebben de mogelijkheid om opt-in en opt-out te geven.

Ami kappers - meetaimy