JOYCE. kapper

Klantcase

JOYCE.

1

Salon

1

Medewerker

150

Afspraken per maand

9.0

Klanttevredenheid

Op haar 15e begon Joyce met haar reis in de kapperswereld en tot op heden oefent ze dit vak met veel plezier en passie uit. Ongeveer anderhalf jaar geleden waagde ze de stap naar zelfstandig ondernemerschap en begon ze met stoelhuur, wat diende als een geschikte tussenstap. Tegenwoordig runt ze haar eigen kapsalon genaamd “JOYCE.” in schoonheidssalon Bloesem & Blos in Alphen aan den Rijn. Binnen dit bedrijf is ze de enige zzp’er, terwijl de andere dames in dienst zijn. Dit concept bevalt haar goed en creĆ«ert een hechter teamgevoel dan wanneer ze alleen met zzp’ers zou werken.

In de salon houdt ze zich dagelijks bezig met knippen, kleuren, opsteekkapsels en hairweaves. Daarnaast biedt ze visagie en make-upadvies aan voor klanten. Als haar klanten in de kleur zitten, zijn ze altijd welkom om gebruik te maken van de standaard make-up.

JOYCE. kapper - meet aimy
JOYCE. kapper
JOYCE. kapper - meet aimy
JOYCE. kapper - meet aimy

Een huiselijk gevoel in de salon van Joyce

Wat haar bedrijf onderscheidt van andere salons, is de combinatie van professionaliteit en huiselijke gezelligheid. Omdat de schoonheidssalon ook andere diensten aanbiedt, zoals (medische) pedicure en schoonheidsbehandelingen, kunnen klanten bij haar terecht voor diverse diensten, wat leidt tot leuke samenwerkingsmogelijkheden.

JOYCE. Kapper
JOYCE. kapper

Ik had via via van Aimy gehoord, maar wat een gemak vergeleken met andere salon software! Dit is gewoon duidelijk. En voor de klant handig om online zelf hun afspraak in te boeken wanneer het hun uitkomt. Dat betekent ook minder telefoontjes tijdens werktijd, waardoor je minder vaak uit je behandeling hoeft te lopen. Van mijn klanten krijg ik vaak te horen dat ze het ideaal vinden dat ze 24 uur van tevoren een herinnering krijgen. Iedereen heeft het druk tegenwoordig, dus geven we ze even een reminder. De samenwerking met Aimy is fijn en duidelijk, no nonsens. Daar hou ik van!

– Joyce van den Bos | JOYCE.

Aimy is de snelst groeiende salon software. Start gratis en ontdek zelf waarom.

Start gratis met Aimy
Ami kappers - meetaimy