Kapper Fabhair

Klantcase

Fabhair

1

Salon

1

Medewerker

150

Afspraken per maand

5

Sterren op Google

Fab Hair is mijn persoonlijke droom die werkelijkheid is geworden. Mijn reis begon toen ik heel jong was, geïnspireerd door mijn oma en moeder, die zelf kappers waren. Ik geniet er ook van om met diverse mensen te werken en ervoor te zorgen dat ze tevreden en met een goed gevoel naar huis gaan. Deze passies komen tot uiting in mijn werk.

Bij Fab Hair staat persoonlijke aandacht voor de klant centraal. Wanneer je onze salon binnenstapt, zie je altijd een vertrouwd gezicht, en dat creëert die gezellige, vertrouwde sfeer. Fab Hair is een boetieksalon gelegen in het centrum van Alphen aan den Rijn. Met meer dan 30 jaar ervaring in het kappersvak, stellen we kwaliteit en kleurwerk voorop. We vinden de kwaliteit van het haar van het grootste belang.

Pascale kapper Fabhair

De overstap naar Aimy

Door de overstap naar Aimy is het plannen van klanten heel makkelijk geworden en hebben we geen no-shows meer. De hele administratieve rompslomp is een stuk overzichtelijker en beter voor de kapper geworden. Dat scheelt ons zoveel werk!
Kapper Fabhair
Pascale kapper Fabhair

‘De samenwerking met Aimy is super makkelijk en laagdrempelig. Ze zijn altijd goed te bereiken. De Whatsappfunctie vind ik toch wel de beste uitvinding, het contact met de klant gaat hierdoor heel soepel en dit is nou eenmaal hoe er tegenwoordig gecommuniceerd wordt.’

– Pascale

Aimy is de snelst groeiende salon software. Start gratis en ontdek zelf waarom.

Start gratis met Aimy
Ami kappers - meetaimy