ZZP kapper

Starten als zzp kapper

Gaaf dat je een nieuw avontuur start!

Je schrijft je in bij de kamer van koophandel en binnenkort ga je je eerste klanten knippen en kan je je creativiteit vormgeven zoals jij het wil. 

Aimy vindt dat vrije geesten echt vrij moeten zijn en zich vol moeten kunnen focussen op hun klanten. Aimy helpt freelancers om administratie en online boekingen slimmer te organiseren en zorgt dat jij klanten de beste digitale ervaring kunt bieden vanaf de start!

zzp kapper starten
Nick haagsche kopjes

Ik ben nu een aantal jaren ZZP kapper, wat mij goed bevalt. Naast mijn artistieke opdrachten, knip ik 3 tot 4 dagen per week bij de Haagsche Kopjes. In een van de gesprekken met de oprichter van Aimy kwamen we in gesprek over de telefoon die continue over gaat in de salon. Vanaf dat moment zijn we aan de slag gegaan met de kapper software van Aimy. We besparen dagelijks meer dan een uur doordat we niet constant de telefoon hoeven op te nemen

Nick

Kapper, Haagsche Kopjes

Gratis salon software

Ervaar de software van Aimy gratis. Aimy is simpel te gebruiken, waardoor jouw administratie en agenda eenvoudig georganiseerd zijn. Aimy geeft  jouw klanten de beste digitale klantervaring. 

Probeer het gratis uit.