Online afspraken software

Share This Post

Online afspraken software is enorm handig als je de volgende hindernissen wilt tacklen; de telefoon opnemen tijdens het knippen van klanten, alleen afspraken ontvangen tijdens werktijden en niet een optimale klant ervaring bieden aan klanten. In deze blogpost een uiteenzetting over de mogelijkheden van online afspraken software.

Voordelen online afspraken software

Kortweg zijn er een drietal voordelen bij het gebruik van software waar online afspraken mee kunnen worden gemaakt:

  • Nooit meer de telefoon opnemen
  • 24/7 afspraken ontvangen
  • De beste digitale klant ervaring aanbieden voor jouw kapsalon

Hoe online afspraken aanbieden?

Het aanbieden van online afspraken wordt het meeste aangeboden via een widget. Kappers dienen dan een stukje code op de website te plaatsen. In de meeste gevallen betekent dit dat op een willekeurige pagina een stukje frame zichtbaar is waar de online afspraken module zichtbaar is. De producten, tijden en kappers die je hebt opgegeven in de software worden in de widget beschikbaar gesteld. Een boeking via de widget komt direct in de agenda terecht.

Online afspraken whatsapp

Een vernieuwende manier van online afspraken ontvangen is via de whatsapp flow van Aimy. Aimy kappersoftware biedt een chatflow via whatsapp. Via een aantal simpele vragen, zoals waar wil je geknipt worden? Door wie wil je geknipt worden? Welke kleur haar heb je? Welke dag schikt? Wordt de klant begeleid om een afspraak te boeken. Whatsapp is direct gelinked aan het systeem van Aimy. Hierdoo komen de boekingen direct in de agenda te staan.

Widget voor afspraken

De beste klant ervaring voor het boeken van een afspraak op de site van de kapper is via een “echte widget”. Deze widget popt op wanneer iemand de site bezoekt. Aan de rechterkant van de pagina kan de klant heel overzichtelijk een online afspraak boeken. Deze manier van weergeven is verreweg de meest gebruiksvriendelijke manier van het aanbieden van online afspraken. Tevens biedt de widget de mogelijkheid om suggestie / marketing acties te promoten.

Meer functionaliteiten

Wil je alles weten over de online afspraken software van Aimy? Neem dan eens een kijkje op onze functionaliteiten pagina. Naast de online afspraken software die we aanbieden, bieden we nog veel meer interessante kapper functionaliteiten.

Scroll naar boven