Nieuwe salon

Kapper salon starten

Ga je een nieuwe salon starten? Wat heb ik allemaal nodig.

Wat gaaf dat je een nieuwe kapsalon gaat starten of dat je start als kapper. Het starten van een salon vraagt om het organiseren van een hoop zaken. Waaronder de juiste software om je agenda en administratie te beheren. En je wilt natuurlijk de beste digitale klant ervaring bieden aan je toekomstige klanten.

Aimy helpt je graag met deze uitdaging.

kapper starten
Maxime Haagsche kopjes

Ik ben twee jaar geleden begonnen als ZZP kapper bij de Haagsche Kopjes. Het starten als een ZZP kapper is spannend. Je dient alles zelf te organiseren. Maar het is ook erg leuk. De eerste 2 jaren zijn heel succesvol geweest. En dit jaar zijn we met de salon ook gaan werken met de software van Aimy. Dit biedt ons de kans om de administratie nog eenvoudiger te doen, online afspraken digitaal te ontvangen en ik heb altijd toegang tot mijn agenda. Ik ben er erg blij mee.

Maxime

Kapper, Haagsche Kopjes

Gratis salon software

Aimy kan je gratis gebruiken. Ontdek hoe de handige agenda en de slimme data suggesties voor jouw werken. Tevens is het een eenvoudige manier om jouw klanten de beste digitale ervaring te geven. Het team van Aimy helpt graag bij al jouw vragen. Het starten van een kapsalon of aan de slag gaan als kapper is al een enorm avontuur.