Terugblik op 2023:
Aimy in groei ๐Ÿš€

Het afgelopen jaar is voor Aimy een jaar vol groei en innovatie geweest. Laten we samen terugkijken op enkele hoogtepunten die we het afgelopen jaar hebben meegemaakt.

1. Meer dan 100 verbeteringen en functies toegevoegdย 

Dat Aimy een innovatieve en innoverende salonsoftware is, zeggen we niet zomaar. We zijn continu bezig met het verbeteren van bestaande en bedenken van nieuwe functies. Dit doen we om jou de beste ervaring te bieden. In 2023 hebben wij meer dan 100 verbeteringen en nieuwe functies toegevoegd aan Aimy. Benieuwd naar de functies waar we het meest trots op zijn? Lees ze hieronder:

1 Aimy betalingen gelanceerd
Dit is een mijlpaal die onze software nog completer maakt en het betaalgemak voor jou en je klanten vergroot. Wat kun je precies met Aimy betalingen?

* Vooraf betalingen ontvangen voor afspraken ๐Ÿ’ณ
* Gemakkelijk betaalverzoeken sturen naar klanten ๐Ÿ’ฐ
* Je pin koppelen aan de kassa voor een naadloze betaalervaring ๐Ÿ”—

Wil je weten hoe je Aimy betalingen kunt activeren en optimaal benutten? Lees alles over de betalingen via hier.

Klanten vooraf laten betalen in je salon software

2 Nieuw klantensysteem: Ons klantensysteem heeft een complete upgrade gekregen, waardoor het nu beter en sneller is dan ooit tevoren. Met verbeterde functies kun je nu:

* Snel en eenvoudig klanten zoeken. ๐Ÿ”
* De volledige historie van een klant bekijken. ๐Ÿ“š
* Direct vanuit de afspraakdetails naar de klantgegevens navigeren. ๐Ÿš€๐Ÿ‘ค
* De laatste kleurkaart van een klant bekijken. ๐ŸŽจ

3 Upgrade rapportages: Met deze functie kan een salon zijn boekingen, verkoop- en omzetgegevens zichtbaar maken en ook filteren en exporteren ๐Ÿ“Š

4 Boekingen update: Met onze nieuwe pop-up functie ben jij altijd direct op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in jouw online boekingen. Nieuwe boekingen worden aangeduid met een groen “+”-icoontje, terwijl annuleringen in het rood en met een “x”-icoontje worden getoond. Altijd helder en overzichtelijk!๐Ÿ“†

5 Google reserve: Wanneer je Google Reserveren gebruikt, kunnen jouw klanten direct via Google afspraken inplannen. Door de koppeling met Aimy wordt rekening gehouden met de beschikbaarheid in jouw agenda! Een extra voordeel van boekingen via Google Reserveren is dat er direct een review-e-mail vanuit Google wordt verstuurd, waardoor je het aantal reviews eenvoudig vergroot.

Boeken via Google
2. Actief in 3 landen: BE, NL, FRย 

Een van de spannendste ontwikkelingen van dit jaar is onze uitbreiding naar Frankrijk! Naast onze aanwezigheid in Belgiรซ en Nederland, hebben we nu ook het genoegen om salons in Frankrijk te ondersteunen. In het najaar zijn 5 salons gestart, en het doel is dit in 2024 verder uit te bouwen. C’est beau !

3. Groeipercentage van 400% en 1500+ actieve salonsย 

Dankzij het vertrouwen dat jullie in Aimy hebben gesteld, hebben we een indrukwekkende groei doorgemaakt. In slechts รฉรฉn jaar hebben we ons aantal actieve salons zien stijgen tot meer dan 1500, wat een groeipercentage van maar liefst 400% is. Dit laat zien dat Aimy niet alleen gewaardeerd wordt, maar ook essentieel is geworden voor vele saloneigenaren.

4. Teamgroeiย 

Al deze mooie verbeteringen en hoogtepunten waren natuurlijk niet mogelijk zonder een toegewijd team! In 2023 is niet alleen onze salonsoftware gegroeid, maar ook het team. We zijn van een team van 7 medewerkers naar een team van 15 gegroeid. Dit stelt ons in staat om nog sneller te innoveren en de best mogelijke ondersteuning te bieden.

Wij kijken met trots terug op alle mooie ontwikkelingen van het afgelopen jaar. Maar waar we nog meer naar kijken? Dat is wat de toekomst brengt in 2024! Wij zijn in ieder geval klaar om ook van 2024 een mooi jaar te maken! ๐ŸŒŸโœจ

Aimy team

Benieuwd naar Aimyโ€™s salon software? Plan een gratis demo

Plan een demo