Nieuwe functies
op komst bij Aimy!

Bij Aimy zijn we voortdurend bezig met het verbeteren en uitbreiden van onze software om jouw salonervaring nog beter te maken. Daarom zijn we verheugd om enkele spannende nieuwe functies aan te kondigen die binnenkort beschikbaar zullen zijn. Hier is een voorproefje van wat je kunt verwachten.

1. Formulieren

Wil je meer inzicht krijgen in de wensen en behoeften van je klanten voordat ze naar de salon komen? Met onze nieuwe formulierenfunctie kun je op basis van triggers aangepaste vragenlijsten naar klanten sturen. Stel je voor dat een klant een balayage-afspraak heeft geboekt – voordat ze komen, kun je ze alvast vragen stellen over hun haarkleur en andere relevante informatie verzamelen. Op deze manier kun je de behandeling beter voorbereiden en de salonervaring nog persoonlijker maken. Het beste is dat je deze formulieren ook kunt aanpassen aan verschillende soorten afspraken, of het nu gaat om pruiken, laseren of extensions.

2. Beschikbaarheidspagina

Met onze nieuwe beschikbaarheidspagina wordt het beheren van ziekte- of verlof van je team een fluitje van een cent. Deze module biedt straks een beter overzicht van de beschikbaarheid van je salon en medewerkers, waardoor het eenvoudiger wordt om roosters op te stellen en verlofaanvragen te beheren. Het beste van alles is dat het een nieuwe look en gebruiksvriendelijkheid heeft, zodat je snel en efficiënt kunt werken zonder gedoe. De nieuwe beschikbaarheidspagina wordt automatisch voor iedereen doorgevoerd zodra het klaar is, dus je hoeft geen instellingen te wijzigen.

Beschikbaarheidspagina Aimy salon software

3. Upsell in de kassa

Wil je je omzet verhogen door extra diensten aan te bieden aan je klanten? Met onze nieuwe upsell-functie in de kassa kun je straks eenvoudig instellen welke extra producten of diensten je wilt verkopen bij specifieke behandelingen. Als medewerker  van de salon krijg je hiervoor een melding. Stel bijvoorbeeld in dat bij elke kleurbehandeling automatisch een bijpassende shampoo wordt aangeboden, of voeg een ontspannende hoofdmassage toe aan het uitwassen van de verf. Door deze upsell-triggers toe te voegen, stimuleer je impulsaankopen en bied je je klanten een nog betere ervaring.

We hopen dat je net zo enthousiast bent over deze nieuwe functies die eraan gaan komen als wij! Houd onze social media in de gaten voor meer updates en informatie over de lancering.