Salon Uniek

Customer case

Salon Uniek

2

Locaties

49

Staff

2014

Bestaan sinds

5

Sterren op Google

Het ontstaan van Salon Uniek

We zijn begonnen met 2 medewerkers in dienst, waarvan de eigenaar Wilma zelf kapster en haarwerkspecialiste is. De naam werd ooit bedacht tijdens een avond met een borrel. Wilma zei: “Ik wil iets unieks!” en toen wist ze het! Salon Uniek. Salon Uniek viert op 1 april haar 10-jarig bestaan en is gegroeid van 2 medewerkers naar 35 in Barneveld, en sinds 1 oktober 2023 heeft het ook een tweede vestiging in Woudenberg.
Salon Uniek onderscheidt zich door verschillende aspecten van uiterlijke verzorging aan te bieden, van kapsalon, haarwerksalon, medisch pedicure, schoonheidssalon, pmu tot zonnestudio. Alles onder één dak.
Salon Uniek - ervaring met salon software Aimy

Overstap naar Aimy

Vanaf dag één werken wij met een digitale agenda, wat in 2014 erg nieuw was voor onze klanten. Wij zijn ervan overtuigd dat de kracht van een online agenda ons deze successen heeft gebracht. We merkten echter dat bepaalde functionaliteiten ontbraken, en om die reden zijn we overgestapt naar Aimy.
Salon Uniek ervaring met salon software Aimy
Het belangrijkste wat de overstap naar Aimy ons heeft opgebracht is het inzichtelijk hebben van de omzet per medewerker, zodat je je bedrijf effectief kunt aansturen. Hoewel ondernemen op gevoel leuk is, klopt dat gevoel niet altijd, vooral als je groter wordt en meer inzicht wilt krijgen. Bovendien bespaart het gebruik van een digitale agenda veel telefoongesprekken, wat ongeveer 50% scheelt en ervoor zorgt dat we niet voortdurend bij de klant hoeven weg te lopen.
Eigenaar Salon Uniek review salon software Aimy

‘Vanaf dag één werken wij met een digitale agenda, maar we merkten echter dat bepaalde functionaliteiten ontbraken, en om die reden zijn we overgestapt naar Aimy.’

– Wilma | Salon Uniek