cosmo klant aimy kapper

Customer case

Cosmo

47

Salons

1986

Since

350

Staff

5

Sterren op Google

Cosmo Hairstyling is in 1986 ontstaan door de fusie van drie kappers die samen het merk Cosmo Hairstyling hebben gelanceerd. Als voorlopers in ons vakgebied zijn wij als eerste gestart met het franchiseconcept.

Onze focus ligt op carrièregerichte gezinnen met een bovenmodaal inkomen die interesse hebben in mode, de trends volgen en houden van een luxe behandeling. Ons doel is om de verwachtingen van onze klanten te overtreffen door innovatieve en creatieve behandelingen aan te bieden, altijd toonaangevend te blijven en betaalbare luxe te leveren.

Op dit moment zijn wij trots op onze 47 salons door heel Nederland, waar meer dan 350 getalenteerde haarstylisten werken. In 1986 zijn we door samenvoeging van 3 kleine afzonderlijke ketens begonnen als 1e franchiseketen binnen de kappersbranche

interview cosmo - salon software

De overstap naar Aimy heeft ervoor gezorgd dat we ons klaar gaan maken voor the next steps in digitalisatie. Met essentiële functionaliteiten en de mogelijkheid om een op maat gemaakt programma te ontwikkelen, afgestemd op onze ervaring en behoeften als groot ketenbedrijf.

De functionaliteiten van Aimy die de grootste impact hebben op ons dagelijkse salonbeheer zijn onder andere online boekingen, diverse mogelijkheden voor berichtgeving, aanbetalingen, specifieke inrichting per salon, pre-paid opties en de uitgebreide klantdata die we kunnen benutten voor doelgerichte targeting.

kapperszaak cosmo - salon software
cosmo kapper

‘Onze ervaring met Aimy is tot op heden dat het een jong bedrijf is met veel slagkracht, altijd meedenkend zijn in oplossingen, een zeer professionele werkhouding en de ambitie om het verschil te maken in software voor kappers’

– Martin Oostveen- Operationeel manager Franchise – PVNL Nederland