De voordelen van Aimy betalingen

Als saloneigenaar wil je dat alles in je salon zo soepel en efficiënt mogelijk loopt. Dit geldt niet alleen voor de behandelingen, maar ook voor het betaalproces. Aimy betalingen belooft precies dat – een naadloze ervaring voor zowel jou als je gewaardeerde klanten. In deze blog delen de voordelen die deze innovatieve betalingsoplossing van Aimy met zich meebrengt.

Paying in advance

Met Aimy betalingen kunnen klanten vooraf betalen voor hun afspraken. Dit helpt no-shows te voorkomen en zorgt ervoor dat je sneller betaald krijgt, waardoor je cashflow verbetert en je salon soepeler kan draaien.

Voordelige betaaltransacties

Door gebruik te maken van Aimy betalingen, bespaar je op de kosten van betaaltransacties, waardoor je meer geld overhoudt voor andere belangrijke investeringen in je salon.

Gekoppelde pinterminal

Betalingen worden door de directe koppeling meteen doorgestuurd naar de terminal. Dat betekent niet alleen gemak, maar ook minder kasverschillen of foutieve betalingen.

Ruime betaalopties

Met Aimy betalingen heb je zowel toegang tot diverse betaalopties, zoals Maestro , V Pay, Mastercard, Apple Pay, maar kan je ook gebruikmaken van vooruitbetalingen, QR code en het versturen van betaalverzoeken. Allemaal direct gekoppeld aan jouw agenda en kassa. 

Abonnementen gekoppeld aan agenda en kassa

Met Aimy betalingen kunnen abonnementen voor klanten direct worden gekoppeld aan je agenda en kassa. Dit zorgt ervoor dat abonnement betalingen automatisch worden verwerkt en gesynchroniseerd met je planning en financiën.

Betalen zonder pinterminal

Binnenkort kun je met Aimy betalingen ontvangen zonder een fysieke pinterminal. Dit betekent dat je betalingen rechtstreeks met je telefoon kunt verwerken.

Icoon Transactiekosten van 1%

Transactiekosten van 1%

Icoon Eenmalige pinaankoop

Eenmalige pinaankoop

Icoon Geen maandelijkse kosten

Geen maandelijkse kosten

Koppel nu jouw betaalopties en bespaar

Aimy betalingen bieden niet alleen gemak, maar ook een slimme manier om je salon financieel te beheren. Koppel je betaalopties vandaag nog aan je kassa en ontdek het verschil. Neem contact met ons op voor meer informatie over het upgraden naar Aimy betalingen.

Start vandaag nog met Aimy betalingen

Request Demo