Kapperszaak Coiffures Gilbert

Cas client

Coiffures Gilbert

2

Salons

34

Jaar ervaring

12

Personnel

5

Sterren op Google

Ik ben Gilbert, 54 jaar oud en al 34 jaar trotse ondernemer. Met een kappersacademie-diploma op zak en ervaring in Rotterdam en zelfs Amerika begon ik drieëndertig jaar geleden. Ik startte samen met mijn moeder de eerste salon van Coiffures Gilbert in Alphen aan den Rijn.

Wat begon als een avontuur, groeide uit tot een succesvolle onderneming met twee kapsalons, één in Alphen aan den Rijn en één in Lisse, met twaalf toegewijde medewerkers. Gilbert Coiffures is vernoemd naar mijn Franse naam. Mijn moeder wist destijds al dat ik de salon langer zou runnen dan zijzelf en zodoende heeft ze ervoor gekozen om voor mijn naam te kiezen. Dertien jaar geleden nam ik de leiding over, en sindsdien run ik de salons met mijn vrouw en mijn geweldige team.

Kapper Gilbert

Mijn passie voor het kappersvak ontstond uit mijn liefde voor mensen. Het contact, de interactie. Toen ik in aanraking kwam met het vak, wist ik dat het mijn roeping was om mensen niet alleen blij te maken, maar ook een look te geven die perfect bij hen past. Wat Coiffures Gilbert uniek maakt? Onze totale klant verwennerij, van het eerste websitebezoek tot het adviesgesprek, de behandeling, en de unieke ervaring in onze salon. Elke klant verdient een persoonlijk advies en een ontspannen moment bij ons.

Medewerkers coiffures gilbert

Ik denk dat ik een van de eerste klanten van Aimy was. De jongens kwamen bij mij om input te vragen over het kappersvak. Op dat moment maakte ik al gebruik van een computersysteem. Echter, hun enthousiasme en vernieuwende ideeën voor de toekomst maakten zo’n indruk op me dat ik dacht: “Hey, met deze jongens wil ik verder praten.” Zo is onze samenwerking gestart. Het exacte jaartal durf ik niet te noemen, maar ik ben ontzettend blij met dit team dat voortdurend innoveert en vernieuwt. Als kapper geeft dat mij ook enorm veel voldoening.

Er zijn verschillende grote veranderingen sinds ik Aimy gebruik. Allereerst het WhatsApp-contact waarmee ze werken. Het maakt het veel gemakkelijker om met mijn klanten te communiceren. Ik krijg hier veel positieve reacties op. Verder zijn de herinneringen naar klanten toe en het inboeken van afspraken zeer eenvoudig. De cijfers worden duidelijk weergegeven, waardoor ik goed kan zien wat er in beide salons gebeurt. Meten is namelijk nog steeds weten. Dit zijn een aantal veranderingen waar ik blij van word!

Kapper Gilbert

‘Aimy is 100% een aanrader. Ik merk dat het klantcontact door het systeem veel beter is. Het boekingssysteem is simpel en eenvoudig! Ook van klanten krijg ik positieve geluiden dat het maken van een afspraak erg gemakkelijk gaat’

– Gilbert | Coiffures Gilbert