Whatsapp voor jouw salon: download case study

Als moderne salon wil je communiceren met de nieuwe generatie klanten. Met meer dan 11 miljoen gebruikers in Nederland is Whatsapp de meest gebruikte manier van communiceren. Wil je weten wat whatsapp kan beteken voor jouw salon? Download de case study. 

Whatsapp is de nieuwe manier van communiceren

Laat whatsapp voor jouw werken. Maak het mogelijk om afspraken te ontvangen, advies te geven, producten te verkopen en notificaties te verzenden via whatsapp.

Kom direct in contact met de nieuwe generatie klanten.

Wat kan je met Whatsapp doen?

Online afspraken

Ontvang afspraken van klanten via whatsapp. De afspraken worden ingeboekt op basis van beschikbaarheid en services die worden aangeboden.

Verkopen van producten

Advies en producten aanbieden aan jouw klanten via whatsapp. De makkelijkste manier om te kopen en vragen te stellen over producten.

Notificaties

Attendeer jouw klanten op een afspraak. Whatsapp wordt veel beter gelezen dan e-mail. Op deze manier voorkom je lagere no-shows.

Online advies

Ga in gesprek met jouw klanten over de juiste producten en styl. Een toegankelijke en snelle manier is het gebruik maken van whatsapp. De klantervaring zal hierdoor op een hoger niveau komen.

Whatsapp in gebruik door Coiffures Gilbert

Coiffures Gilbert is gevestigd in Lisse en Alphen a/d Rijn. Om zijn klanten een betere ervaring te bieden voor het maken van een afspraak en om hen te helpen met op maat gemaakt haar- en product advies, maakt Gilbert gebruik van whatsapp via Aimy. 

“Whatsapp is toegankelijk voor mijn klanten, ze kunnen eenvoudig met onze salons chatten. Ik kan klanten nu beter en efficiënter adviseren en alle afspraken komen automatisch via whatsapp in mijn agenda.” Aldus Gilbert

Whatsapp case study

Meer weten over whatsapp en de mogelijkheden voor jouw salon?

Scan de QR code, stuur het woord “case studie” en ontvang via whatsapp onze case study “Whatsapp voor jouw salon”.

Of maak gebruik van de volgende link: whatsapp case studie

whatsapp case study
Play Video

Whatsapp in actie

Whatsapp inzetten voor haaradvies

In deze tutorial kan je de whatsapp haaradvies flow in actie zien. Bekijk welke vragen worden gesteld en hoe haaradvies via whatsapp in actie wordt gezet.