Software-update (30-03-21)

Share This Post

Er staat een nieuwe update klaar voor Aimy! We hebben geprobeerd jullie feedback zo goed mogelijk te verwerken en daarom zijn er weer mooie nieuwe functionaliteiten toegevoegd.

Hieronder de belangrijkste punten op een rijtje.  Mocht je hier meer informatie over willen, dan kun je ons altijd even mailen!

 

So, what’s new?!

 

Betaalbon printen via een bonprinter

Naast het digitaal versturen van een factuur, is het vanaf nu ook mogelijk om met Aimy betaalbonnen (facturen) uit te printen via een bonprinter. Hiervoor klik je op het “printer”-icoontje rechtsboven in. De bonprinter moet voor deze functie wel gekoppeld zijn met Aimy, mocht je hier vragen over hebben neem dan contact met ons op.

Bonprinter

Kassalade openen via betaling & “kassalade openen” button

Aan het kassasysteem van Aimy is nu ook een button toegevoegd waarmee je de kassalade kunt openen. De kassalade moet voor deze functie via de bonprinter gekoppeld zijn met Aimy, mocht je hier vragen over hebben neem dan contact met ons op.

Beschikbaarheid aanpassen

Vanaf nu kun je de startdatum voor het aanpassen van het rooster instellen vanaf een bepaalde datum, waarbij de vorige gegevens vóór deze datum blijven staan.

Rooster

Loopbonnen: historie afspraken, kleurkaarten en producten historie op een A4

Vanaf nu kun je loopbonnen voor jouw klanten uitdraaien. Op deze bonnen vind je alle benodigde informatie en geschiedenis van jouw klant. Je kunt per dag en per werknemer de klanten selecteren en hier een loopbon voor uitdraaien. Op deze loopbon staan 3 blokken met informatie: afspraak geschiedenis, kleurkaarthistorie en een historie voor de gekochte producten. Met deze informatie heb je dus alles wat je nodig hebt of moet weten over jouw klant direct bij de hand!

Loopbonnen 

What’s next?!

 

Uiteraard zullen we nu niet achterover gaan leunen. Hierbij alvast een kleine sneak preview van wat er komende tijd op de agenda staat:

  • Snelheid update agenda
  • Kassa update
  • Abonnementen module

Als je vragen hebt of meer wilt weten, laat het Aimy dan vooral weten!

 

 

Scroll naar boven