Software update (23-04-2021)

Share This Post

Er staat weer een nieuwe update klaar voor Aimy! We hebben geprobeerd jullie feedback zo goed mogelijk te verwerken en daarom zijn er weer mooie nieuwe functionaliteiten toegevoegd.

Hieronder de belangrijkste punten op een rijtje.  Mocht je hier meer informatie over willen, dan kun je ons altijd even mailen of een kijkje nemen op onze supportpagina!

 

So, what’s new?!

 

Verbetering snelheid agenda

De snelheid van de agenda is sterk verbeterd, hiermee kun je nog eenvoudiger de agenda gebruiken.

Mogelijkheid om via week-view direct naar een dag-view te gaan

Wanneer de agenda op week-view staat, kun je vanaf nu gemakkelijk schakelen naar de gewenste dag van een bepaalde week door hierop te klikken. Hij zal nu automatisch overschakelen naar de dag-view van deze gewenste dag.

Abonnementen voor klanten

Vanaf nu is het mogelijk om abonnementen aan te maken voor jouw klanten via Instellingen > Abonnement.

Abonnementen klanten

Op deze manier kunnen klanten een abonnement afsluiten voor jouw salon. De abonnementen worden automatisch afgeschreven van de bankrekening van de klant. De status van de abonnementen en incasso’s worden weergegeven in een dashboard.

De abonnementen kun je vervolgens zelf vormgeven (type/prijs). Klik hier voor een uitgebreid stappenplan voor de activatie van abonnementen.

Cadeaukaarten 

In deze update hebben we de mogelijkheid toegevoegd om cadeaukaarten te verkopen en te gebruiken. Nadat je deze optie hebt geactiveerd kun je de cadeaukaart als product toevoegen en verkopen aan jouw klanten. Tevens worden de cadeaukaarten als kruisposten geboekt, hiermee is de boekhouding ook goed geregeld. Klik hier om te kijken hoe je dit kunt activeren.

Afspraken rapportage

Binnen de financiële rapportage is nu ook een tabje “Afspraken” toegevoegd, waarin je allerlei informatie m.b.t. jouw afspraken geschiedenis kunt terugvinden. Je kunt hier bijvoorbeeld inzien hoeveel afspraken er gemaakt zijn, en wat het doorboekpercentage per medewerker is.

Afspraken rapportage

 

Exact rapportages 

Je kunt vanaf nu ook een Exact rapportage uit Aimy halen, zodat je deze kunt importeren in Exact. Hiervoor maak je in Aimy een boekhoudrapportage aan, welke je vervolgens kunt exporteren en in Exact kunt importeren. Klik hier voor meer uitleg over de juiste werkwijze.

Help-button & chatbot

Mocht je tijdens het gebruik van de applicatie onverhoopt toch nog vragen hebben en hier snel een antwoord op willen zoeken, dan hebben we vanaf heden een “Help-button”. Deze kun je linksonder in de applicatie vinden en wanneer je hier op klikt opent een Chatbot, waarin je jouw vraag kunt typen. De Chatbot zal dan voor jou op zoek gaan naar het antwoord! Uiteraard zullen we ook nog beschikbaar blijven voor vragen via onze reguliere support kanalen.

Help button

Chatbot

What’s next?!

Uiteraard gaan we nu niet achteroverleunen. Hierbij alvast een kleine sneak preview van wat er komende tijd op de agenda staat:

  • Verbeteringen “Afspraak” pop-up
  • WhatsApp reviews
  • Uitbreiding bedrijfsmodule (inclusief teamrooster)

Als je vragen hebt of meer wilt weten, laat het Aimy dan vooral weten!

 

 

Scroll naar boven