Software update (20-09-2021)

Share This Post

Er staat weer een nieuwe update klaar voor Aimy! We hebben geprobeerd jullie feedback zo goed mogelijk te verwerken en daarom zijn er weer mooie nieuwe functionaliteiten toegevoegd.

Hieronder de belangrijkste punten op een rijtje m.b.t. de nieuwe software update.  Mocht je hier meer informatie over willen, dan kun je ons altijd even mailen of een kijkje nemen op onze supportpagina!

So, what’s new?!

 

Beta-agenda met vernieuwde afspraken pop-up omgezet

Zoals in de vorige mail aangegeven hebben we met deze update de bèta-versie ingesteld als standaardversie van de agenda. De belangrijkste wijziging is dat je in de nieuwe afspraken pop-up dient aan te vinken wanneer een klant specifiek voor een medewerker komt (waar dit voorheen standaard aan stond). Lees hier meer over het gebruik van de nieuwe afspraken pop-up.

Bekijk hieronder ook de verbeterde mobiele versie van de agenda en de nieuwe afspraken pop-up:

Nieuwe beschikbaarheidspagina (roosters)

De Beschikbaarheids-pagina is opnieuw ingedeeld en er zijn nieuwe functies toegevoegd aan bepaalde secties. Alle pop-ups zijn gebruiksvriendelijker, waardoor ze sneller en makkelijker in te vullen zijn. Hieronder een samenvatting van de belangrijkste wijzigingen binnen de vernieuwde pagina:

  1. Er is een overzichtspagina waarin per dag het rooster van alle medewerkers per salon wordt getoond. Rechts bovenin kun je via de filters kiezen voor welke periode en voor welke medewerkers of voor welke salon de informatie getoond wordt.

  1. Vanuit het tabje “Rooster” kun je een rooster invoeren. Hiervoor geldt dat je kunt kiezen uit een tijdelijk of een vast rooster. Het vaste rooster zal (wanneer je deze nieuw opvoert) geen einddatum meer hebben. Indien je wil dat het rooster van een medewerker afloopt of stopt, kun je via “rooster beëindigen” de einddatum invoeren. Een tijdelijk rooster kun je gebruiken om voor een bepaalde periode een ander rooster in te voeren dan het vaste rooster. Na de einddatum van het tijdelijke rooster zal het vaste rooster weer van toepassing zijn.

  1. Tijdens het opvoeren van een rooster kun je nu ook standaard een tweede pauze opvoeren.

  1. In het venster voor het opvoeren van verlofdagen zijn alle mogelijke opties uit de CAO opgenomen.
  2. Bij het opvoeren van extra dagen kun je aangeven of het om een ruil gaat of om een extra dag die uitbetaald dient te worden.

Herinnering kleurkaarten invullen

Via Account > Profiel > Overig kun je nu instellen of je een herinnering wilt ontvangen tijdens het afrekenen voor het invullen van kleurkaarten. Op deze manier worden je medewerkers eraan herinnert dat de rapporten nog niet zijn ingevuld.

 

What’s next?!

 

Ondertussen werken we ook alweer aan een aantal mooie nieuwe verbeteringen en nieuwe functionaliteiten. Hierbij alvast een kleine sneak preview van wat er komende tijd op de agenda staat:

  • Verschillende medewerkers boeken voor behandelingen in widget
  • Up-sell vanuit de widget
  • Widgetlink voor social media
  • Salon app voor klanten (!)
  • Eventmanager (algemeen communicatieplatform voor o.a. e-mailtemplates)

Mocht je hier meer informatie over willen, dan kun je ons altijd even mailen of een kijkje nemen op onze supportpagina!

Tip! Verwijder je cachegeheugen na een software-update om ervoor te zorgen dat de applicatie optimaal blijft werken. Lees hier hoe je dit het beste kunt doen.

Scroll naar boven