Software update (18-05-2021)

Share This Post

Er staat weer een nieuwe update klaar voor Aimy! We hebben geprobeerd jullie feedback zo goed mogelijk te verwerken en daarom zijn er weer mooie nieuwe functionaliteiten toegevoegd.

Hieronder de belangrijkste punten op een rijtje.  Mocht je hier meer informatie over willen, dan kun je ons altijd even mailen of een kijkje nemen op onze supportpagina!

So, what’s new?!

 

Beveiliging

Wanneer iemand inlogt van een nieuw en/of onbekend IP-adres krijg je hier als salon een melding van. Op deze manier kun je dus voortaan (ongebruikelijke) inlogpogingen identificeren.

Let op! Je krijgt dus na de eerste aanmelding in Aimy ook een bericht dat je vanuit je eigen IP-adres hebt ingelogd.

Team-pagina

Vanaf nu kun je onder Account > Team een team-pagina vinden, waarin een overzicht van het rooster van alle medewerkers te vinden is. Via de filters bovenin het overzicht kun je de salon selecteren en voor welke week jij het overzicht wilt uitdraaien. Nu kun je per dag in één overzicht het rooster van jouw medewerkers zien.

Teamrooster

Widgetverbeteringen

  • De widget zal nu op een slimme manier in de agenda alle tijd tussen verschillende boekingen herkennen en als beschikbaarheid opgeven. Hierdoor kunnen gaten in de agenda beter worden opgevuld.
  • Vanaf nu worden de behandelingen in de widget onderverdeeld o.b.v. de categorieën waaraan de behandeling is toegekend (zie afbeelding). Dit maakt het voor de klanten makkelijker om de juiste behandeling te vinden. Alle combinatie services vallen hierbij onder dezelfde categorie. De behandeling met de hoogste ranking bepaald welke categorie bovenaan staat in de widget.
    Let op! Zorg ervoor dat de behandelingen aan de juiste categorieën zijn toegewezen en dat de categorieën de juiste naam hebben, zodat het in de widget ook correct wordt onderverdeeld.Categorie in widget
  • Als laatste hebben we de mogelijkheid toegevoegd om via Account > Profiel > Services een beschrijving toe te voegen aan de behandelingen, die vervolgens te zien is in de widget (zie afbeelding hierboven). Hiermee kun klanten in één oogopslag zien wat de aangeboden behandeling inhoudt.

 

What’s next?!

 

Uiteraard gaan we nu niet achteroverleunen. Hierbij alvast een kleine sneak preview van wat er komende tijd op de agenda staat:

  • Nieuwe afspraken pop-up met extra tools voor snel boeken
  • Boekingsrapportages incl. annuleringsboekingen
  • Werknemers linken over verschillende salons
  • Melding voor het sturen van een nieuwe afspraakbevestiging wanneer een afspraak verplaatst wordt
  • Factuurhistorie van klant in afrekenscherm

Als je vragen hebt of meer wilt weten, laat het Aimy dan vooral weten!

 

 

Scroll naar boven