Persoonlijke kapperssoftware

Het samenwerken met salons en ondernemers helpt ons om de allerbeste software te creëren en te zorgen dat de digitale klantervaring perfect aansluit op de salon. We hebben een aantal ondernemers geïnterviewd over hun ervaringen en reden waarom ze voor Aimy kozen.

haar en kappers kapperssoftware aimy

Ik zit al 30 jaar in het vak en je merkt dat de rol van software in het kappersvak, snel blijft veranderen. Waar het in het begin “not done” was om klanten niet persoonlijk via de telefoon een afspraak te laten maken, is het nu eigenlijk niet meer klantvriendelijk om klanten niet de mogelijkheid te geven om zelf online een afspraak in te plannen. Lees meer. 

Michael

Haar& Kappers

Wij zijn eigenlijk nooit echt bezig geweest met digitalisatie. Onze agenda, klantenbestand en haarkleur receptenkaart, het was allemaal gewoon pen en papier werk. De hectiek van de telefoon, die non-stop gaat hoorde er ook gewoon bij voor je gevoel. Alleen op een gegeven moment merk je dat de klantwensen veranderen en er behoefte is om digitaal te boeken. Lees meer.

Barbera

Haagsche Kopjes


Haagsche Kopjes klantcase
D01 salons

We zijn hard gegroeid de afgelopen tijd. We zijn al tijden op zoek naar de balans tussen het zijn van een kleine boutique salon, maar toch een grootse eigen identiteit, qua uitstraling en qua communicatie middelen. Wat wij vooral belangrijk vinden is dat wij, ook online, een eigen stijl en eigen ‘tone of voice’ houden. Lees meer.

Dennis

D01 Salons

Fergezichten kapper

Door voorop te blijven lopen in de nieuwste trends en ontwikkelingen, kan ik ook de beste service bieden voor mijn klanten. In de afgelopen 15 jaar heb ik een ontzettend leuk en loyaal klantenbestand opgebouwd. Ik ben nooit planmatig met mijn klanten bestand bezig geweest. Waar ik van overtuigd ben is dat die blijven komen vanwege de kwaliteit en het relationele aspect, mijn klantgerichtheid. Lees meer. 

Ferry

Fergezichten

Aimy helpt om jouw online afspraken en communicatie
nog persoonlijker te maken.

Probeer Aimy gratis. Geheel vrijblijvend en snel opgezet