Kapperssoftware

Aimy biedt vernieuwde kapperssoftware aan voor kleine en grote salons. Met de kapperssoftware heb je een overzichtelijke agenda, administratie gedigitaliseerd en kan je online afspraken ontvangen via de widget.

 

Aimy neemt je veel werk uit handen

Zo heb jij tijd vrij om te knippen

Kappersagenda

Een mobiele en desktop proof agenda om alle afspraken voor kappers te managen.

Boekhouding kapper

Administratie is direct gedigitaliseerd, waardoor BTW aangifte en boekhouding eenvoudig wordt.

Online afspraken

De beste gebruikservaring bieden aan de klanten van de kapper met de widget op de website.

Kapperssoftware voor elke kapper

Biedt de beste digitale ervaring aan jouw medewerkers en klanten. Door gebruik te maken van een gebruiksvriendelijke digitale agenda en online afspraken widget.

Waarom kapperssoftware? Het bespaart de kapper tijd en geld. De processen worden gedigitaliseerd. Zo houd je meer tijd over voor creativiteit, en dus minder afleiding. Tevens draagt het bij aan een hogere klanttevredenheid.

Voordelen van kapperssoftware

24/7 bereikbaar

Met de online afspraken widget kunnen klanten 24/7 boeken bij jouw kapperszaak. De telefoon hoeft niet worden opgenomen en de afspraken komen direct op de juiste manier in de agenda.

Minder no-shows

Door de automatische reminders worden klanten geattendeerd op zijn of haar kappersafspraak. Klanten kunnen eenvoudig de afspraak digitaal annuleren.

Hogere klanttevredenheid

Door personalisatie, de historie van de klant en automatische berichten ontvangt de klant de juiste service. Hij weet jouw als kapper eenvoudig te bereiken en kan zorgen door reviews dat de klanttevredenheid om hoog schiet.

Administratie binnen een minuut klaar

Elke afspraak wordt direct een bonnetje van een klant. Al deze bonnetjes komen in het kassa overzicht van de kapperssoftware. Met een druk op de knop heb je alle transacties inzichtelijk en kan je eenvoudig BTW aangifte doen.

Altijd inzicht

De kapperssoftware is mobiel en desktop proof. Dit maakt het mogelijk als kapper dat je altijd de applicatie kan raadplegen. Zo kan je vanaf huis afspraken wijzigen en verwijderen.

Meer omzet en minder kosten

Door de hogere klanttevredenheid, slimme product suggesties (o.a. shampoo’s) en automatische reminders dat je weer naar de kapper moet krijg je meer omzet naar je kapperszaak. Minder tijd en dus geld ben je kwijt omdat je administratie volledig gedigitaliseerd is. Tevens kan je een betere planning voor je werknemers maken.

Gratis salon software

Aimy kan je gratis gebruiken. Ontdek hoe de handige agenda en de slimme data suggesties voor jouw werken. Tevens is het een eenvoudige manier om jouw klanten de beste digitale ervaring te geven. Het team van Aimy helpt graag bij al jouw vragen. Het starten van een kapsalon of aan de slag gaan als kapper is al een enorm avontuur.

Aimy is bekend van

Scroll naar boven