Kapperssoftware vergelijken

Share This Post

Kapperssoftware heeft een groot aantal voordelen voor een kapper. Een aantal van deze voordelen zijn 24/7 bereikbaar zijn, digitalisatie administratie, meer omzet en minder kosten. De uitgebreide voordelen hebben we in op de pagina kapperssoftware beschreven. In deze blogpost gaan we kapperssoftware vergelijken met elkaar.

Wat is kapperssoftware?

Vaak wordt software voor kappers ook wel salon software genoemd. Beide bieden in 90% van de gevallen dezelfde functionaliteiten. Het idee achter dit type software is dat de administratie gedigitaliseerd is, er afgerekend kan worden via een kassa systeem, een digitale agenda gemanaged kan worden en dat er online afspraken gemaakt kunnen worden via diverse portals. Voor dat laatste kan dat een widget op je eigen website zijn, maar ook integraties met Treatwell en Google zijn mogelijk.

Kapperssoftware vergelijken

Kapperssoftware vergelijken; dit dien je te doen op een aantal funactionaliteiten die we onderstaand hebben beschreven.

  • Digitale agenda
  • Online boekingen widget
  • Transactie overzicht
  • Kassa systeem
  • Beschikbaarheid werknemers
  • Notificaties zoals automatische berichten
  • Koppelingen met mailchimp of whatsapp

Welke kapperssoftware aanbieders zijn er?

De bekenste kapperssoftware aanbieders zijn treatwell (echter meer een consumenten platform, en vraag commissie per boeking), salonized en mijnsalon. Alle partijen bieden de basis functionaliteiten die hier boven zijn beschreven. Echter de gebruiksvriendelijkheid en de mate van doorontwikkeling verschillen van elkaar.

Belangrijke waarde voor het vergelijken van software voor een kapper is naar onze mening de mate van door ontwikkeling, de service die geboden wordt, de betrouwbaarheid van de dienstverlening en de prijs die de verschillende software partijen vragen. Tevens goed om te kijken of een software pakket is gemaakt voor salons breed of specifiek voor kappers. Immers de verschillen zitten in de details.

Aimy is de nieuwste kapperssoftware waar innovatie, gebruiksvriendelijkheid en persoonlijke service centraal staan. De software is specifiek voor de kapper gemaakt en er wordt continue door ontwikkeld op de beste klant ervaring te geven aan jouw klanten als kapper. Tevens is de software de eerste periode gratis.

Scroll naar boven