Kappers software

Share This Post

Steeds meer kappers maken gebruik van kappers software. De software is onmisbaar voor een kapper en zorgt ervoor dat de meeste administratieve zaken, zoals agenda en financiele administratie gedigitaliseerd is. In deze blogpost zetten we de belangrijkste onderdelen van kappers software uiteen.

Digitale agenda kappers software

Elk software pakket toont bij inloggen een digitale agenda. Dit is de basis van de salon. Immers een kapper dient te werken met zijn agenda, afspraak na afspraak. De agenda kan worden getoond op dag, week en maand niveau. Tevens dient een agenda op alle mogelijke apparaten toegankelijk te zijn.

Belangrijke elementen van een agenda:

  • Drag and drop agenda items
  • Geavanceerde boekingen: ene kapper doet kleuren, de ander knippen
  • Inwerktijd
  • Automatisch klanten uit het systeem halen
  • Datum en tijd waar op geklikt wordt in agenda overnemen

Kassa systeem kappers software

Een tweede functionaliteit in de applicatie die van belang is voor een salon is het kassa systeem. Hiermee kan de financiele administratie eenvoudig worden afgehandeld. In de kassa dien je services en producten toe te voegen. Tevens dient hier het loyalty programma en/of korting mogelijk te worden gemaakt.

Handige kapper software pakketten zorgen ervoor dat je direct vanuit een afspraak een bonnetje kan afrekenen.

Klanten systeem kappers software

Een laatste functionaliteit wat niet kan ontbreken is het klanten systeem. In het klanten systeem vind je de historie van een klant. Hierbij kan je denken aan de vorige behandelingen, de laatste producten die zijn verkocht en de verjaardag van de klant.

Wil je meer weten over kappers software? Bekijk onze website pagina, kapperssoftware Aimy.

Scroll naar boven