Kappers agenda

De kappers agenda is de belangrijkste tool van de salon. In de agenda kunnen de afspraken worden bekeken, toegevoegd en aangepast. Per medewerker kan je de afspraken bekijken. Aimy biedt een gebruiksvriendelijke en handige agenda die gekoppeld is aan je administratie en online boekingen widget. Het beheren van je afspraken is nog nooit zo makkelijk geweest. 

kappers agenda

Afspraken in de agenda

De kappers agenda van Aimy is geschikt voor alle apparaten en volledig online based. Dat betekent dat je de agenda voor de salon, maar ook de medewerkers altijd kan raadplegen. 

Alles is direct gekoppeld aan het klantensysteem, de kassa en rapportages van de software. 

Online boekingen komen direct in de agenda. 

Kappers agenda functionaliteiten

Afspraken plannen

Door te klikken op de agenda kan je direct een afspraak, taak of out-office toevoegen. De tijd en werknemer wordt meteen overgenomen. Hiermee kan je eenvoudig boekingen toevoegen in de agenda waar er ruimte is. 

Direct afrekenen

Vanuit de agenda direct de klant afrekenen met de gegevens van de boeking. Tevens is het zichtbaar voor de medewerker of er een factuur is aangemaakt of niet. In de historie van de medewerker wordt ook aangegeven of een factuur is aangemaakt. 

Online boekingen

De agenda is gekoppeld aan alle manieren van boeken. Naast het handmatig inboeken van afspraken, worden de widget boekingen en whatsapp boekingen direct in de agenda geplaatst. 

Gekoppeld aan klantenbestand

Bij het opvoeren van nieuwe afspraken kan je direct het klantenbestand van de salon raadplegen. Door alleen al te typen wordt de klant opties getoond. Wanneer een bekende klant wordt ingeladen zijn alle gegevens direct gevuld. 

Historie klant bekijken

Door op een afspraak te klikken kan je direct de historie van de klant terug bekijken. In de historie zie je wanneer de afspraak gemaakt is, er notificaties zijn gestuurd en of er al een factuur is aangemaakt. 

Opt-in & No-shows

Geef direct aan bij het inboeken van een afspraak dat een persoon wel of niet notificaties mag ontvangen. 

Vervolgens kan je ook bijhouden wie wel/niet zijn komen opdagen. Ook wel de no-shows van de kappers agenda.