How to (8) Hoe kan ik (meerdere) klanten tegelijk berichten.

Share This Post

Rechts van elke klant in het klanten overzicht, staat een telefoontje en een envelop. Door hierop te klikken kun je de klant gelijk bellen of mailen, wanneer dat nodig is. Dit is alleen voor het versturen van een individueel bericht aan één klant.

Het is ook mogelijk om meerdere klanten tegelijk een email te sturen. Hierover lees je hieronder meer. Rechtsboven in het scherm staan drie puntjes boven elkaar. Wanneer je hierop klikt kun je kiezen uit “acties” , “verstuur email” of “delete”. 

Wanneer je op “stuur email” klikt kun je aan de rechterkant aanvinken, welke klanten je tegelijk een email wilt sturen. Wanneer je dit hebt gedaan, kan je zelf het bericht samenstellen die je wilt sturen. Deze optie is perfect om klanten op de hoogte te brengen van leuke acties of om je klanten op de hoogte te brengen van een nieuwe service die je gaat aanbieden in je salon. 

Om het nog makkelijker te maken om het contact met klanten te onderhouden, zijn er ook een aantal mogelijkheden om automatische berichten te versturen. Lees hier meer over in de volgende blogs:

 

Scroll naar boven