How to (5): beschikbaarheid bekijken agenda kapper

Share This Post

Hoe kan ik de beschikbaarheid van een kapper in de agenda bekijken? De beschikbaarheid van de kapper is zichtbaar in de agenda op dag niveau (niet op maand en week niveau). Per dag kan je alle kappers zien die werken in de salon. De grijze vlakken beteken “niet beschikbaar” en de witte vlakken beteken “beschikaar”.

Waar kan ik de beschikbaarheid in de agenda voor gebruiken?

De beschikbaarheid wordt aangetoond in de agenda om het toevoegen van afspraken eenvoudiger te maken. Bijvoorbeeld wanneer een kapper een afspraak voor een andere kapper wilt plannen in de agenda. Zo kan de kapper direct zien of iemand werkt of niet.

Kan ik wel afspraken toevoegen in de grijze vlakken?

Handmatig kunnen kappers wel een afspraak toevoegen in de grijze vlakken. Hier zitten geen restricties op. Besef wel dat je dan afspraken gaat toevoegen buiten de werktijden die een kapper heeft toegevoegd. Dit kan mogelijk problemen opleveren voor de desbetreffende kapper.

Hoe geef ik de beschikbaarheid van een kapper op?

Eerder hebben we een artikel geschreven over het opgeven van de becshikbaarheid van een kapper. Dit kan via de beschikbaarheid pagina van een kapper. Alles over beschikbaarheid kapper is beschreven in deze blogpost “beschikbaarheid opgeven kappers salon software aimy“.

Bekijk ook onze tutorial (video) voor het instellen van de beschikbaarheid.

Scroll naar boven