How to (4): navigeren in de agenda, dag, week en maand overzicht

Share This Post

In deze blogpost behandelen we de navigatie en de verschillende overzichten van de agenda. Het gaat hier om het switchen tussen dagen, overzicht per week, maand en dag en zo snel mogelijk naar een dag te gaan om de afspraken en beschikbaarheid te bekijken.

Switchen tussen dagen

Het switchen tussen dagen kan op twee manieren:

  • Vorige, vandaag en volgende: aan de linker bovenkant van de agenda kan je switchen tussen dagen via vorige en volgende. Tevens kan je direct naar vandaag gaan door op “vandaag” te klikken.
  • Mini-kalendar: naast de datum van de dag kan je een “mini-kalender” terug vinden. Door deze aan te klikken kan je direct naar een dag toe gaan.

Dag overzicht agenda

Na inloggen kom je altijd op het dag overzicht van de kalender. Hier zie je alle kappers die actief zijn in de salon overzichtelijk naast elkaar. De huidige dag wordt altijd getoond. De blauwe lijn die door de kalender loopt is de huidige tijd.

Week overzicht agenda

Een tweede overzicht is het week overzicht van de agenda. Dit laat alle afspraken zien van zondag t/m zaterdag. Via de kapper filter (bovenaan) kan je het overzicht verfijnen.

Maand overzicht agenda

Het laatste overzicht is het maand overzicht. Dit laat alle afspraken zien die in een maand gepland staan. Ook hier kan je het overzicht verfijnen via de kapper filter.

Agenda met 5 minuten en 15 minuten interval

De agenda van Aimy kan op twee verschillende intervallen worden bekeken. Dit kan worden gedaan op 5 minuten en 15 minuten interval. Aan de linkerzijde van de agenda kan je de interval terug vinden.

Op het moment dat er wordt gekozen voor 5 minuten of 15 minuten wordt deze voorkeur opgeslagen. Tot dat je de interval weer aanpast wordt deze view gehanteerd.

Bekijk ook onze tutorial (video) voor het beheren van je agenda.

Scroll naar boven