How to (36) combinatie services aanmaken en gebruiken

Share This Post

Hoe maak ik combinatie services aan, en hoe gebruik ik ze in mijn salon software programma? In deze blogpost gaan we hier dieper op in.

Waarom combinatie services?

Combinatie services zijn een all-in-one pakket die door een klant kan worden afgenomen. Een voorbeeld is highlights, knippen en stylen. Combinatie services zorgen ervoor dat dit goed in de agenda komt (o.a. met inwerktijd voor bijvoorbeeld kleuren), maar ook dat het juiste bedrag wordt betaald door de klant. Tevens biedt het de medewerker de mogelijkheid om eenvoudig klanten in de agenda te zetten.

Wat kenmerkt een combinatie service?

Het is een combinatie van services, zoals kleuren en knippen. Deze combinatie staat vast en kan dus als geheel worden ingeboekt.

Hoe aanmaken van een combinatie service?

Om combinatie services aan te kunnen maken dien je eerst services aan te maken. Het woord combinatie services zegt het al, het is een combinatie van de services die al worden aangeboden. Vervolgens kan je kiezen voor toevoegen combinatie service. In deze pop-up dien je de volgende informatie in te vullen:

  • Titel van de combinatie service
  • Prijs van de combinatie service, dit is ook de prijs die een klant afrekent. Kan natuurlijk altijd aangepast worden in de kassa.
  • Medewerkers die deze combinatie service aanbieden
  • Services die in deze combinatie service passen
  • Ranking: de plaats in de service lijst in widget en toevoegen van afspraken in de agenda
  • Selecteer kleur: de kleur in de agenda voor deze combinatie service

Hoe gebruik maken van combinatie services?

Na toevoegen van combinatie services komt deze automatisch in de services lijst van een afspraak toevoegen. Tevens wordt het onderdeel van de widget services. Echter kan je deze combinatie service voor de widget wel aan en/of uit zetten.

Onderstaand hoe de combinatie service voor de agenda gebruikt kan worden:

Hoe ziet de combinatie service in de agenda eruit?

Heb je vragen over combinatie services? Neem dan contact op met het team van Aimy via hello@meetaimy.com.

Scroll naar boven