How to (30) meerdere salons activeren en gebruiken

Share This Post

Beschikt jouw bedrijf uit meerdere salons, dan kan je in de software van Aimy nieuwe salons aanmaken en na aanmaken switchen tussen salons. In deze blogpost leggen we uit hoe je een nieuwe salon kan aanmaken.

Nieuwe kapperssalon aanmaken

Het aanmaken van een nieuwe salon kan je doen door op het blauwe menu item te klikken. Vervolgens klapt een nieuwe bar open waar een foto (als die is ingevuld) van de huidige salon zichtbaar is. Tevens zie je een “+”, waarmee je een nieuwe salon kan aanmaken. Door op de “+” te klikken opent er een nieuwe pop-up. In deze pop-up kan je de gegevens van een nieuwe salon invullen. Na bevestigen wordt er direct een nieuwe salon aangemaakt.

Let op: deze salon dien je vervolgens weer volledig in te richten. De eerste stap van de handleiding is hier van toepassing.

Schakelen tussen salons

Wanneer er meer dan twee salons aan elkaar gekoppeld zijn kan je in de software van Aimy schakelen tussen de salons. Dit kan je doen door weer op het blauwe item in de menu balk te klikken. Vervolgens komen de salons naar voren. Door op een afbeelding van de salon te klikken ga je naar een nieuwe salon. Op deze manier kan je ook eenvoudig terug navigeren. Elke salon heeft zijn eigen omgeving, met kappers, administratie, klanten etc.

Heb je vragen? Dan kan je het team van Aimy altijd mailen op hello@meetaimy.com.

Scroll naar boven