How to (26) Producten rapportage

Share This Post

Om de verkopen van de producten te monitoren kan je in de kapperssoftware van Aimy bij rapportages de tab “Producten” terug vinden. In deze rapportage kan je per medewerker, periode en type product analyseren hoe de verkoop van producten gaat. Bovenaan kan je een export button terug vinden waarmee je alle producten kan exporteren en kan zien hoe vaak deze producten verkocht zijn.

Filters rapportage kappersproducten

Er zijn een drietal filters die van toepassing zijn op de grafieken en de onderste blokken van de producten rapportage. Steeds een van de filters kan van toepassing zijn:

  • Kappers: selecteren op kappersniveau
  • Producten: selecteren op type product om de trend van deze producten te bekijken
  • Data: periode waarop je de rapportages van toepassing wilt laten gaan

Omzet per week & kappersproducten verkocht per kassabon

Een tweetal grafieken worden getoond:

  1. Omzet per week: is de omzet aan verkochte producten per week. Deze grafiek kan op werknemer niveau worden gefilterd. Het laat altijd de laatste vier weken zien, ongeacht de filters.
  2. Producten verkocht per kassabon: geeft aan wat de omzet van de kassabonnen is inclusief producten verkoop en exclusief producten verkoop. Het percentage kan je aflezen door de verticale balk aan de zijkant.

Overzicht best verkochte kappersproducten

Onderaan de grafieken kan je de top verkochte producten bekijken. Dit kan je ook terug kijken op categorie en merk. Daaronder laten we alle producten zien en hoe vaak deze producten verkocht zijn.

Wil je meer weten over het opvoeren van producten? Bekijk dan dit artikel: opvoeren kappersproducten.

Voor vragen kan je altijd het team van Aimy mailen op hello@meetaimy.com.

Scroll naar boven