How to (27) Importeren van klantenbestand

Share This Post

Maak je gebruik van een ander salon software pakket en je wilt overstappen naar kapperssoftware Aimy, dan hebben we een hele handige importeer functionaliteit om het klantenbestand over te zetten. In deze blogpost geven we een toelichting over het importeren van een klantenbestand.

Waar kan ik klanten importeren?

Het importeren van klanten kan in de kapperssoftware Aimy kan via instellingen en dan importeer data. Daar is het tabje “klanten bestand”. Door daar op te klikken opent een pop-up waar het klantenbestand geimporteerd kan worden.

Hoe kan ik klanten importeren voor kapperssoftware Aimy?

Het importeren van een klantenbestand gaat via een excel format. We raden aan om het voorbeeld bestand eerst te downloaden die beschikbaar wordt gesteld in de pop-up. Dit geeft namelijk aan hoe het bestand eruit moet komen te zien, dus welke kolommen en velden er in gevuld moeten worden. Belangrijke velden die ingevuld moeten worden zijn e-mailadres, telefoonnummer, naam klant en adres.

Na het opvoeren van een excel klantenbestand kan je klikken op de button importeer data. De klanten worden direct in het klantenbestand (ook wel CRM) toegevoegd.

We begrijpen dat het importeren van een klantenbestand geen eenvoudige actie is. Daarom helpen we je ook graag. Dit kan je doen door het team van Aimy te mailen: hello@meetaimy.com.

Scroll naar boven