How to (21) Belangrijke extra instellingen voor widget

Share This Post

Nu weet je hoe je kan bepalen welke producten en services er worden getoond in de widget, hoe je suggesties plaatst in de widget en hoe je de kleuren instelt van de widget. Er zijn nog een paar belangrijke instellingen die we met je door willen nemen. 

Voor de instellingen van de widget zelf, ga je naar “instellingen” en vervolgens klik je op “widget”. Onderaan zie je “widget instellingen & invoegcode”. door hierop te klikken, kom je in het volgende scherm. 

Je ziet instellingen, je zelf aan of uit kan inzetten. Hieronder een korte uitleg. 

Toon de widget open op je website: 

Met deze functie bepaal je of je wilt dat de widget standaard ‘open’ of ‘dicht’ wilt tonen. Zie onderstaande foto’s. Als de widget dicht getoond wordt, dan betekent dat dat de klant er eerst op moet klikken, voordat hij met de boekingen kan beginnnen. 

 

Toon beoordelingen van de kappers (5-sterren schaal): 

Hier kan je instellen of je wilt dat een klant, de individuele beoordelingen van de kappers ziet, wanneer hij in de widget een kapper kan kiezen. Zie de relevante stap, waarbij de beoordelingen direct naast de kapper worden geplaats, in de onderstaande foto. 

Activeer Whatsapp voor vragen tijdens afspraak maken: 

Als je wilt dat klanten contact kunnen zoeken voor vragen tijdens het boeken, dan kan je activeren dat klanten een whatsapp bericht kunnen sturen vanuit de widget. Bijvoorbeeld om vragen te stellen over een bepaalde behandeling of duur. 

Let op, dit kan alleen als je een whatsapp bundel hebt toegevoegd aan je account.  

Show Suggestions (Predefined Bookings): 

hier kan je instellen of je wilt dat je suggesties toont in de widget. Lees hiervoor ook de blog: “how to (19) hoe promoot ik bepaalde services en producten)”. Wil je geen producten of services promoten, dan klik je dit “uit”.

Scroll naar boven