How to (16) Hoe kan ik mijn financiële transacties terugkijken?

Share This Post

Je leest hier alles over jouw financiële gegevens. Alle transacties die kappers maken, kunnen makkelijk worden opgeslagen via het kassasysteem. Hierdoor kan je makkelijk alle transacties terugkijken en wordt het super makkelijk om je administratie te doen. Wil je nog even teruglezen hoe je een factuur aanmaakt, lees dan deze blog nog een keer. 

Je vind het overzicht van alle transacties door in het menu aan de linkerzijde op “kassa” te klikken. Je komt dan in het onderstaande scherm. 

 

Hoe vind ik een bepaalde factuur terug? 

Alle facturen die zijn aangemaakt worden op factuurdatum gerangschikt. Om snel een factuur terug te vinden, kun je gebruik maken van de zoekbalk bovenin het scherm. Je kunt zoeken op basis van de volgende gegevens: 

  • Klantnaam
  • Order nummer
  • Prijs

Wil je de zoekoprdacht weer wissen, dan klik je rechts in de zoekbalk op de “X¨ 

 

Alle facturen exporteren naar een excel bestand:

Wil je de gegevens delen of voor je eigen administratie exporteren naar een excel bestand, dan kan je dat heel makkelijk doen, door rechtsboven in het scherm op “exporteren te drukken”. 

Er wordt dan gelijk een excel bestand met alle transacties gedownload. 

Kan ik een factuur ook nog verwijderen?

Ja voor facturen die niet correct zijn, kan je helemaal rechts in het scherm op de “drie puntjes boven elkaar” klikken bij de de foutieve factuur. Deze kan je dan makkelijk verwijderen. 

Kan ik een factuur nog aanpassen. 

Je kan een factuur nog aanpassen, door helemaal rechts in het scherm op de “drie puntjes” te klikken bij de factuur die klantfactuur, die je wilt aanpassen. Alle velden in het onderstaande scherm, kunnen dan nog worden aangepast. 

Scroll naar boven