Veel gestelde vragen.

Hier kan je de meest gestelde vragen terug vinden. Mis je een vraag? Mail dan naar hello@meetaimy.com.

Wat gebeurt er met mijn huidige klanten bestand ?

Aimy heeft een gratis overstap service, waarbij je volledig wordt begeleid bij de start. Daarbij zorgen wij dat alle relevante informatie uit huidige systemen, excel bestanden en zelfs papieren agenda’s, volledig worden overgezet naar Aimy. Zo gaat er geen relevante informatie verloren en kun je direct van start. 

Hoe zit het met klant informatie en AVG ?

De software van Aimy is volledig gebouwd volgens de Europese richtlijnen en privacy wetgeving. Alle informatie kan alleen worden opgeslagen met goedkeuring van de klant. Daarnaast kunnen alle notificaties en bericht opties makkelijk aan- en uit worden gezet, volgens de wensen van de klant. 
Zit ik vast aan een contract ?

Aimy is altijd te gebruiken zonder vast contract. Je kunt Aimy zelfs kosteloos proberen, zonder enige credit card informatie of andere betaalgegevens. Alle abonnementen van Aimy zijn daarna maandelijks opzegbaar. Daarnaast is het altijd mogelijk om tussentijds te switchen tussen de verschillende abonnementsvormen en zijn add-ons, zoals Whatsapp berichten ook gemakkelijk aan- en uit te zetten, zonder vast contract.

Wat moet ik zelf doen ?

Het enige wat nodig is om met Aimy te starten, is alle beschikbaarheid van werknemers op de juiste manier in te vullen en te zorgen dat alle producten volledig zijn toegevoegd in het systeem, met de juiste tijden en prijzen. Geen paniek, bij elke stap staat een uitgebreide handleiding, zodat je geen fouten maakt. Heb je nog steeds vragen, dan kun je ook chatten of bellen met ons team, zodat we ervoor zorgen dat alles op de juiste manier wordt ingevoerd.,

Hoe zet ik mijn account op?

Als je voor het eerst aanmeld voor Aimy krijg je een korte introductie over de software. In deze introductie wordt aangegeven hoe je jouw account kan instellen. Heb je echter nog vragen over de software? Stel dan gerust een vraag via het chatvenster rechts onderaan.

Hoe krijg ik mijn widget geinstalleerd voor online afspraken?

De widget kan je instellen via de widget pagina onder instellingen. Hier kan je de kleur van je widget bepalen. Of je extra vragen bij een bepaald product wilt laten zien aan jouw klanten en of je suggestie wilt aanbieden. Tevens kan je de code krijgen die je op jouw website kan installeren. Dit kan je doen door op de homepage (achterkant van de website) het stukje code te plakken. Kom je er niet uit, het team van Aimy kijkt graag met je mee.