Meer klanten met Google Ads

Met een druk op de knop de vindbaarheid verbeteren in Google.

Aimy biedt slimme software waarmee je beter aansluit op de nieuwe generatie klanten. Maar wij zetten onze kennis van salons natuurlijk ook graag in om méér klanten in jouw salon te krijgen.

Maandelijks zoeken meer dan 200.000 Nederlanders naar een kapper door middel van zoekmachines als Google. Wij kennen het zoekgedrag van jouw potentiële klanten als geen ander.

Met behulp van onze expertise kunnen we ervoor zorgen dat jouw salon bovenaan de zoekresultaten verschijnt bij mensen die in jouw regio op zoek zijn naar een kapper. Wat wil je nog meer?

Aimy is de snelst groeiende salon software

Eenvoudig totaalpakket voor Google advertenties

Om je te ontzorgen en het niet te ingewikkeld te maken, hebben we een aantal standaard pakketten samengesteld. Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan?

Kies voor het pakket dat het beste bij jouw budget past. Via Google Ads betaal je per klik op een advertentie. Hoe groter het pakket, hoe meer klikbudget en hoe meer potentiële klanten!

We maken en onderhouden een voor jou op maat gemaakte Google ads campagne die zich richt op jouw regio. Je krijgt realtime toegang en inzicht tot de prestaties van de campagne en ontvangt een maandelijkse rapportage.

Google Analytics kapper

Aimy is bekend van

Scroll naar boven